OCIJENI
popust 10%

Matthew Quirk, 500

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 14.06.2016. 14:26

Redovna cijena: 139,00 kn
Internet cijena: 125,10 kn
Uštedjeli ste: 13,90 kn

Opis
Nakon što je diplomirao pravo na Harvardu, Mike Ford dobio je posao snova u Davies Groupu, najmoćnijoj washingtonskoj konzultantskoj tvrtki. A sad su mu uperili pištolj u glavu i progone ga dva najopasnija muškarca na svijetu. Kako bi se izvukao iz toga, morat će poduzimati sve za što je mislio da više neće činiti: lagati, varati, krasti, a ovaj put možda čak i ubiti.

Mike je odrastao u svijetu sitnih varalica i učio lekcije na očevu koljenu. S mukom stečeni uspjeh na studiju prava trebao mu je omogućiti izlazak iz tog svijeta. Kao mlada zvijezda u usponu u Davies Groupu, našao se licem u lice s elitnom skupinom od 500 muškaraca i žena koji zapravo upravljaju Washingtonom - i svijetom. Ali, kako ubrzo shvaća, trgovanje utjecajem poznat mu je posao: čak i s pedigreom, prevara je prevara.

Spajajući elemente političke intrige i uzbudljive akcije, 500 je eksplozivan roman o pojedincu koji se suprotstavio moćnom establišmentu. U Mikeu Fordu čitatelji će otkriti novog junaka koji nauči da tko visoko leti, daleko - i smrtonosno - pada.

http://www.dominovic.hr/Artikl/500.html?q=cGdcMTAyLHByXDY5NTc5

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI