OCIJENI
popust 5%

Ines Bonazza AROMATIČNA LJEKARNA: uvod u holističku stvarnost

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.06.2016. 10:21

Redovna cijena: 200,00 kn
Internet cijena: 190,00 kn
Uštedjeli ste: 10,00 kn

Opis
Pisane začetke medicine nalazimo na papirusima u Egiptu, stari su oko 6000 godina, a sadrže recepte za 700 terapija, od kojih je većina sačuvana i u današnjoj liječničkoj praksi. U zapisima iz 1600. godine prije nove ere navodi se popis biljnih lijekova, poput encijana i majčine dušice, te se biljke u liječenju koriste i danas.

Prije 3000 godina u Kini su izvrsno poznavali ljudsko tijelo, već tada su se u liječenju koristile biljke, tehnike i masaže koje se upotrebljavaju i dan-danas. Iz trećeg tisućljeća prije nove ere potječe i spis u kojemu se detaljno opisuje krvotok. Spomenimo da iz tradicionalne kineske medicine pored anatomije te poznavanja bilja i ljekovitih pripravaka, potječe i umijeće akupunkture.

Ayurvedska medicina, znanje o životu koje dolazi iz Indije, stara je više od 5000 godina. Najstariji je medicinski sustav na svijetu za prirodno blagostanje, sa filozofijom istine o postojanju čovjeka kao djelića univerzalne cjeline.

Hipokrat je iza sebe ostavio mnoga djela, doktrina i nauk o zdravom životu, a među njima i misao neka vam hrana bude lijek, a lijek hrana.

http://www.dominovic.hr/Artikl/AROMATICNA-LJEKARNA-uvod-u-holisticku-stvarnost.html?q=cGdcMjUwLHByXDY3NDY4

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI