OCIJENI
popust 10%

Sonia Choquette, HODOČAŠĆE DUŠE

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.06.2016. 10:21

Redovna cijena: 139,00 kn
Internet cijena: 125,10 kn
Uštedjeli ste: 13,90 kn

Opis
SONIA CHOQUETTE
HODOČAŠĆE DUŠE
Moj put dug 800 kilometara od gubitka do iscjeljenja
Pridružite se Soniji Choquette u nezaboravnom istraživanju srca i duše te osobno iskusite dubok mir i iscjeljenje.
Deepak Chopra

Sonia Choquette istodobno se suočila sa smrću dvoje bliskih ljudi, raspadom braka i izdajom bliskih suradnika. Iako svjetski priznata duhovna učiteljica i iscjeliteljica, gubitak i patnju proživjela je duboko i bolno poput svih drugih ljudi. Pokušavši prikupiti djeliće svoga života, okreće se drevnoj praksi i kreće na 800 kilometara dug hodočasnički put Camino de Santiago.

Tjelesni i duševni napori s kojima se suočila otvorili su put duhovnoj obnovi. Sonia je u svojoj duši pronašla snage da oprosti drugima, ali i sebi za sve stare povrede i boli. U ovoj iskrenoj i toploj knjizi dijeli s nama trenutke patnje, ljepote i humora. Njeno je iskustvo duboko osobno, ali mudrost koju donosi je univerzalna i dotiče skriveno mjesto u svima nama.


Sonia Choquette priznata je diljem svijeta kao autorica, duhovna učiteljica, predavačica i savjetnica za razvoj šestog čula. Autorica je brojnih svjetskih bestselera o intuitivnom buđenju, osobnom i kreativnom razvoju. Njena djela objavljena su u više od četrdeset zemalja i prevedena na trideset i sedam jezika, što je čini jednom od najčitanijih autorica i stručnjakinja u njezinu području rada. Zbog njezinih jedinstvenih sposobnosti njezino je iskustvo traženo diljem svijeta pa pojedincima i organizacijama pomaže znatno poboljšati njihovo funkcioniranje.

http://www.dominovic.hr/Artikl/HODOCASCE-DUSE.html?q=cGdcMTQ5LHByXDY5NDUw

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI