OCIJENI
popust 5 €

Cordain Loren, PALEO DIJETA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 14.06.2016. 14:28

Zdrava, ukusna i jednostavna, Paleo dijeta je način ishrane za koji smo i ustrojeni. Želite li za šest mjeseci smršaviti i do 35 kilograma ili se osjećati izvrsno i zdravo, Paleo dijeta će učiniti čudo. Dr. Loren Cordain vam pokazuje kako zasitnim i finim jelima od nemasnog mesa i ribe, svježeg voća i neškrobnog povrća, u količinama po volji - možete izgubiti suvišnu težinu, a usto još spriječiti, pa i liječiti srčana oboljenja, rak, osteoporozu, metabolički sindrom i mnoge druge bolesti.
Ovo je izvrstan program prehrane, zasnovan na hrani za koju smo genetski i oblikovani - na nemasnom mesu, ribi i drugim jelima što su ih jeli i naši drevni preci iz paleolitika.

http://www.dominovic.hr/Artikl/PALEO-DIJETA-mrsavite-i-ostanite-zdravi-uz-hranu-koja-vam-odgovara-jos-od-pamtivijeka.html?q=cGdcMTUwLHByXDYwMzU3

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI