OCIJENI
popust 10%

Eckhart Tolle, NOVA ZEMLJA: osvješćivanje životne svrhe

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.06.2016. 10:21

Redovna cijena: 99,00 kn
Internet cijena: 89,10 kn
Uštedjeli ste: 9,90 kn

Opis
Duhovni učitelj i pisac Eckhart Tolle rodio se u Njemačkoj, a školovao na Londonskom sveučilištu i Cambridgeu. U dvadeset devetoj godini duboka unutarnja preobrazba radikalno je izmijenila tijek njegova života. Sljedećih nekoliko godina posvetio je razumijevanju, integraciji i produbljivanju te preobrazbe, koja je označila početak intenzivnog unutarnjeg putovanja. Poslije je počeo raditi u Londonu s pojedincima i manjim skupinama kao savjetnik i duhovni učitelj. Od 1995. godine živi u Vancouveru.

Eckhart Tolle je autor bestselera New York Timesa, knjige “Moć sadašnjeg trenutka” (koja je prevedena na trideset tri jezika), a napisao je i oduševljeno prihvaćen nastavak, “Nova Zemlja”, a te se dvije knjige ubrajaju među najutjecajnije duhovne knjige našega doba.

Eckhartova duboka, a ipak jednostavna učenja već su pomogla bezbrojnim ljudima diljem svijeta u pronalaženju unutarnjeg mira i životnog ispunjenja. U srži njegovog učenja nalazi se preobrazba svijesti, duhovno buđenje koje Eckhart smatra sljedećim korakom ljudske evolucije. Ključni vid buđenja sastoji se u transcendiranju stanja svijesti utemeljenog u egu. To je preduvjet ne samo osobne sreće, nego i okončanja nasilnih sukoba na našoj planeti.

Eckhart je jako tražen kao predavač te podučava i putuje diljem svijeta. Mnoga njegova predavanja, tečajevi i seminari objavljeni su u CD i DVD izdanjima. Predavanja najčešće održava na engleskom jeziku, ali povremeno i na njemačkom i španjolskom. Uz knjige “Moć Sadašnjeg trenutka” i “Nova Zemlja”, Eckhart je napisao knjigu namijenjenu meditativnom čitanju, pod naslovom “Stillness Speaks” (Govor tišine). Objavljena je i knjiga koja se sastoji od izabranih odlomaka iz “Moći Sadašnjeg trenutka”, pod naslovom “Moć sadašnjeg trenutka u praksi

http://www.dominovic.hr/Artikl/NOVA-ZEMLJA-osvjescivanje-zivotne-svrhe.html?q=cGdcMTQ5LHByXDY5MDMw

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI