Video produkcija i oglašavanje

Kvalitetno on-line oglašavanje kroz kratke, upečatljive video filmove (koje je, po mnogim stručnjacima, jedan od najefikasnijih načina suvremene web komunikacije s kupcima) više nije rezervirano samo za velike firme. Sada si profesionalnu video produkciju i video oglas mogu priuštiti i male obiteljske firme i obrti.

Profesionalno odrađen posao produkcije videa znači izlazak produkcijske ekipe u sastavu snimatelj i novinar na željeno odredište klijenta (najčešće u klijentov poslovni prostor) te snimanje u trajanju do tri sata. Klijent prilikom snimanja sa snimateljem dogovara plan snimanja te okvirni plan montaže snimljenog materijala. Poslovni subjekti često na snimkama žele prikazati kako uspješno obavljaju svoje usluge, što nude iz svog prodajnog asortimana i pohvaliti se poslovnim prostorom. Rječ direktora ili kratak intervju također je odličan dio video PR prezentacije.

Unutar jednog tjedna od snimanja, klijentu se isporučuje video film u trajanju od 1 do 3 minute. Klijent postaje vlasnik video oglasa te isti može samostalno koristiti za svoju prezentaciju - bilo na vlastitoj web stranici, bilo na marketinškim portalima bez ograničenja.

MojKvart.hr svojim klijentima uz profesionalnu produkciju pozicionira video na naslovnicu portala (u trajanju od najmanje mjesec dana) te stranice kategorije i podkategorije u kojoj se nalazi profilna stranica klijenta, kao i na profilnoj stranici na period godine dana.

Za više informacija, slobodno nam se obratite:

Idoneus d.o.o. - portal MojKvart.hr
Korisnička podrška:
tel: 01 / 244 25 25
fax: 01 / 244 25 26

Radno vrijeme: pon-pet 9-17h

Zatražite neobvezujuću ponudu

  • profesionalna video produkcija
  • snimanje poslovnog prostora, prodajnog asortimana, obavljanja usluga, intervjua, i sl.
  • 3 sata snimanja na terenu
  • profesionalna montaža
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
Zatraži ponudu

Što klijenti misle o nama