OCIJENI
2 + 1 GRATIS

PIP PROMOTIVNA AKCIJA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.04.2012. 15:59

DANAS!! PIP d.o.o., kao odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo, svoj već do sada bogati asortiman pčelinjih proizvoda - sirupi, pastile, kapi, sprejevi - obogatili su još jednim proizvodom na bazi propolisa - Dermapip kremom, za njegu i obnovu osjetljive, suhe, upaljene i oštećene kože, koja vlaži suhu i potiče zacjeljivanje oštećene kože, smiruje crvenilo i upaljenost, usporava starenje kože, te se posebno preporuča: nakon depilacije i brijanja, manjih opekotina - posebno uzrokovanih sunčanjem, manjih ogrebotina, za grubu kožu lakta i stopala, lišaja te za njegu ruku.
Zbog prirodnog sastava Dermapip kremu preporučamo trudnicama, bebama, djeci i odraslima. Upotrebljava se više puta dnevno laganim utrljavanjem.

Dođite u našu ljekarnu Lipa na Malešnici, 20.04.od 16-19h, po svoj gratis uzorak, upoznajte se s ostalim proizvodima koje nudi PIP linija za očuvanje zdravlja na prirodan način, te ostvarite gratis proizvod pri kupnji bilo koja dva preparata iz Farmakol linije.

Nativni pročišćeni propolis standardiziran na flavonoide:

Brojni čimbenici kao što su sastav vegetacije, uzgoj pčela, način skupljanja, uvjeti čuvanja te postupak ekstrakcije mogu utjecati na kakvoću (udio flavonoida), a time i na terapijsku vrijednost propolisa i njegovih pripravaka. Nove analitičke metode omogućavaju standardizaciju propolisa na sastav farmakoloških tvari - flavonoida, pa se nativni (izvorni) propolis pročišćava, selektira, analizira i standardizira. Kemijska karakterizacija i standardizacija propolisa preduvjeti su njegove buduće primjene u suvremenoj medicini.
Standardizacija propolisa, odnosno standardizacija količine djelatnih tvari - flavonoida u propolisu i njegovih pripravaka je podloga za istraživanje te razvoj i proizvodnju proizvoda robne marke Farmakol.
Zato, postupno, treba napustiti deklariranje propolisa; „nativni propolis“ (jer sadrži i preko 50% voska i ostalih primjesa) i „..% suhe tvari“. Bitna je standardizirana količina, analizom potvrđena, flavonoida u finalnom proizvodu.

ljekarne-lipa.hr/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI