OCIJENI

LIJEPE NOGE U SAMO DVA KORAKA

0 pregleda/dan | Objavljeno: 25.05.2012. 12:15

NOVO iz laboratorija Dr.Theiss - predstavljamo Vam dva inovativna proizvoda za lijepe noge u samo 2 koraka!

Dr. Theiss Hladni sprej za kapilare
Za hladni tretman kapilara, za poboljšanje cirkulacije i mikrocirkulacije nogu.

Hladni sprej za kapilare s pantenolom hladi površinske slojeve kože i tako ublažava osjećaj teških i natečenih nogu. Hlađenjem stežu se krvne stijenke, poboljšava prokrvljenost i mikrocirkulacija nogu.

Namjena: Za hladni tretman površinskih vena tzv. kapilara. Redovnom primjenom učvršćuju se stijenke vena i poboljšava mikrocirkulacija. Hlač‘enjem se opuštaju umorne, teške, natečene noge.

Način uporabe: Prije uporabe bocu protresti. Dva puta dnevno sprejati 3-5 sekundi s udaljenosti od približno 10 cm od zahvaćenog područja i lagano utrljati.

Dr. Theiss Balzam za mikro-vene
Smanjuje vidljivost kapilara. Kozmetička njega za lijepe noge.

Pomno odabrana kombinacija sastojaka koja smanjuje vidljivost površinskih vena tzv. kapilara. Ekstrakti divljeg kestena, lista vinove loze i planinskog bora učvršćuju stijenke vena i poboljšavaju cirkulaciju. Pantenol, vitamin E, alantoin i ulje jojobe hlade, osvježavaju i njeguju kožu. Kolagen jača elasticitet vezivnog tkiva, a pigment beta karotena učinkovito prekriva nepravilnosti na koži i smanjuje vidljivost kapilara na nogama.

Namjena: Smanjuje vidljivost ispucalih kapilara i ugodno hladi. Aktivne tvari djeluju protuupalno, poboljšavaju cirkulaciju i smanjuju osjećaj težine u nogama. Kolagen povoljno djeluje na elasticitet vezivnog tkiva, pigment beta-karotena prekriva nepravilnosti kože na nogama. Dodatak pantenola ugodno osvježava.

Način uporabe: Balzam po potrebi, najmanje dva puta dnevno, nanijeti na noge i stopala i nježno utrljati. Brzo se upija i ne masti.


- POSEBNA PONUDA -

Dr. Theiss Gel za vene 25% gratis + Doliva hydro care krema za lice s ureom i vitaminima na poklon

- sadrži ekstrakte divljeg kestena i nevena
- pomaže kod proširenih vena
- ublažava bolove, osjećaj težine i umora u nogama
- potiče cirkulaciju u nogama

Način primjene: Nekoliko puta na dan, odnosno po potrebi, nanosi se na bolno područje i laganim masiranjem utrljava u kožu.

ljekarne-lipa.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI