OCIJENI

NOVO U PONUDI - ULJE ZA SUNČANJE

1 pregleda/dan | Objavljeno: 27.07.2011. 10:59

Iz laboratorija naše ljekarne Lipa, u ponudu preparata za sunčanje uvrstili smo ULJE ZA SUNČANJE na bazi maslinovog ulja, cacao maslaca i ekstrakta mrkve. Sve sirovine organskog sastava provjerenog proizvođaća KEMIG umješali smo u izvanredni preparat za postizanje bolje prepranulosti i ljepšeg tena kože nakon i za vrijeme sunčanja. Osim što potiče stvaranje melanina, te time osigurava intenzivnu i ravnomjernu tamniju kožu, hrani kožu, štiti od isušivanja i zadržava vlažnost i njenu elastičnost. Nanosi se prije sunčanja kao priprema kože za sunce, tijekom sunčanja u kombinaciji sa zaštitnim faktorom, te poslije sunčanja za postizanje još bolje preplanulosti i hidratacije kože. Zbog prirodnog zaštitnog faktora može se koristiti i kao zaštitta od sunca. (UV zaštitni faktor maslinovog ulja je 4).

100 ml - 24 kn

Daucus Carota (mrkvino ulje)
Mrkvino ulje obogaćeno beta karotinom, mineralima, vitaminima A i E te provitaminom A. Potiče sintezu melanina i zbog tog se koristi u preparatima za sunčanje. prikladno je za vrijeme sunčanja, a i za njegu nakon sunčanja jer kožu izdašno hrani, daje joj blistav izgled te povećava tamnjenje kože. Kod redovne upotrebe postići ćeš jaču i postojaniju preplanulost i nježnu kožu.

Heobroma Cacao (kakao maslac)
Kakao maslac prirodni je sastojak dobiven tiještenjem sušenih sjemenki koje rastu u mahuni na kakao stablu. Bogat je vitaminima, osobito vitaminom E. Intenzivno hrani i štiti kožu.
Za njegu kože prije sunčanja (kao priprema), za vrijeme sunčanja (štiti kožu i ubrzava tamnjenje) i nakon sunčanja (za elasticitet, umirenje, osvježenje i opuštanje kože), jedan je od najboljih prirodnih sastojaka. Koža ga trenutno apsorbira. Smanjuje presušenost kože, poboljšava njenu elastičnost.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI