OCIJENI

PROMOCIJA TOPICREM DERMOKOZMETIKE

0 pregleda/dan | Objavljeno: 19.02.2013. 13:40

Proizvod francuskog laboratorija NIGY, ova je kozmetika namijenjena njezi cijele obitelji - od rođenja do kasnih godina, i sa svojih osam linija pokriva sve potrebe kože.
Topicrem je svoje iskustvo u dermokozmetici podijelio u 8 linija za specijalziranu njegu kože:

Osnovna njega: pouzdani, učinkoviti i jednostavni proizvodi za cijelu obitelj
Njega za vrlo suhu kožu: odgovor na posebne probleme s kožom
Za netolerantnu kožu: formula visoke tolerancije
Dermatološka njega: nježna zaštita svaki dan
Njega za izbjeljivanje: poseban program za sjajan ten
Force Hydra premium: anti age hidratacija
Glamurozna njega: njega za glamurozan izgled
Njega beba: organska linija za njegu dječje kože s certifikatom Ecocert

Prisutan je u više od 40 zemalja i korisnici ga posebno vole jer je nastao u suradnji s najvećim stručnjacima - dermatolozima, pedijatrima i ginekolozima. Osim za svakodnevnu njegu, Topicrem je jednostavan odgovor na razne nepravilnosti kože (od atopične kože, preko problema s pigmentacijom, do izrazite suhoće i gljivičnih infekcija).

Donosi i nove trendove u dermokozmetici: njegova glamurozna linija, osim što njeguje, uljepšava lice i tijelo, a organska linija za njegu beba s certifikatom Ecocert, testirana pod nadzorom pedijatara, zadovoljava najnovije europske standarde.

Topicrem proizvodi dolaze u vrlo praktičnim pakiranjima, s pumpicom, a unatoč veličini (obiteljska pakiranja su po 500 ml), mogu se pohvaliti i vrlo povoljnom cijenom jer je cjenovno jedan od najpristupačnijih brendova u ljekarnama.

Upoznajte ovu poznatu dermokozmetiku 25.02.2013. u našoj ljekarni Lipa na Malešnici (i.B.Mažuranić 58) od 17-20h i uvjerite se zašto je izbor preporuke mnogih pedijatara i dermatologa.

ljekarne-lipa.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI