OCIJENI
popust 30%

EUCERIN, Hyaluron Filler i Antipigment, 22.04. - 27.04., -30%

Akcija je završila

2 pregleda/dan | Objavljeno: 22.04.2024. 00:00

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 22.04. – 27.04. i ostvarite popust od 30% na Eucerin linije proizvoda Hyaluron Filler i Antipigment!

Eucerin Hyaluron-Filler je linija proizvoda usmjerena rješavanju finih linija i bora koji se pojavljuju kao prvi znakova starenja.

Nova generacija Eucerin Hyaluron-Filler njege lica s 3x Hyal effectom posebno je napravljena za pružanje trostrukog učinka protiv starenja.
1. Ispunjava bore: Visoko i niskomolekularna hijaluronska kiseline hidrira i popunjavaju bore.
2. Stimulira: Antioksidans glicin-saponin aktivira vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži do 256% i štiti kožu od slobodnih radikala.
3. Štiti: Enoksolon smanjuje brzinu razgradnje hijaluronske kiseline za više od 50%.

Njega uključuje dnevnu kremu (SPF 15 i SPF 30), noćnu kremu i kremu za područje oko očiju koje odgovaraju svim tipovima kože. Za dodatne rezultate u svakodnevnu rutinu njege uključite: koncentrirani tretman, noćni piling i serum, bioceluloznu masku za lice i korigirajući serum.

Antipigment linija proizvoda vezana je uz rješavanje problema hiperpigmentacije koja je čest kožni problem i može uzrokovati stres ako je jako vidljiva. Eucerin Anti-Pigment njega klinički dokazano smanjuje pojavu staračkih pjega (poznate i kao mrlje od sunca).

Cijela linija – Anti-Pigment dnevna njega, noćna njega, dvofazni serum i korektor za ciljanu primjenu – sadrži Thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina. Klinički i dermatološki dokazano smanjuju tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati su vidljivi nakon dva tjedna i kontinuirano se poboljšavaju uslijed redovite primjene.

https://ljekarne-lipa.hr/do-14-02-2022-akcija-30-eucerin-hyaluron-filler-i-antipigment-proizvodi/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI