OCIJENI

Predstavljamo vanjske sportske aktivnosti u Zagrebu

Objavljeno: 13.4.2021. 12:51

U zdravom tijelu, zdrav duh uzrečica je koja se prečesto olako shvaća. Lijek za mnoge boljke krije se upravo u tjelesnoj aktivnosti, a zimski mjeseci i drugi potencijalni izgovori, nisu dovoljno dobro opravdanje za neaktivnost. S proljećem i toplijim vremenom, izgovora je još i manje, a tijelu je aktivnost sve potrebnija.

Sportske aktivnosti na otvorenom posebno su zdrave, između ostalog, zbog udisanja svježeg zraka. Osim toga, teren je često puno veći od zatvorenog, a doživljaj na prirodnom svjetlu posebno je ugodan.
 
         

U Zagrebu postoje mnogi sportski klubovi i društva za rekreaciju, a Društvo za športsku rekreaciju Trnje pruža mnoštvo aktivnosti u kojima se može pronaći baš svaki Zagrepčanin, ali i stanovnik okolice glavnog grada.

Za ljubitelje tenisa, Društvo za športsku rekreaciju Trnje na raspolaganju ima 8 teniskih terena dostupnih kako rekreativcima tako i vrhunskim sportašima, a osim toga, na teniskim terenima se odvijaju i škole tenisa za najmlađe. O kvaliteti samih terena nije potrebno previše govoriti, dovoljno je spomenuti da su nekoliko godina za redom dobili priznanje teniske lige "Glavno da se igra" u kategoriji "Lokacija godine".
 

Od vanjskih sportskih aktivnosti je još na raspolaganju i mali nogomet (za što su dostupna četiri terena s umjetnom travom - jedan od 40 m x 20 m te tri terena veličine 33 m x 15 m) te jutarnja gimnastika (koja se odvija ponedjeljkom, srijedom i petkom u 10 i u 11 sati), ali i brojni besplatni sadržaji poput stolnog tenisa, odbojke te više zelenih površina pogodnih za različite igre na otvorenom. Ponešto za svaki sportski duh!

Nova poznanstva, sigurni epidemiološki uvjeti i dobra fizička kondicija, zagarantirani su svakom korisniku.

U Društvu za športsku rekreaciju Trnje uvijek vlada ugodna, ali i fizički radna atmosfera, a osjećaj zadovoljstva nakon svake aktivnosti je neprocjenjiv! Vanjskih sportskih aktivnosti tamo ne nedostaje, a osoblje je od samih početaka (1958. godine pod nazivom DTO Partizan) otvoreno i pristupačno svim dobnim skupinama korisnika - od predškolaca, do umirovljenika.

Bogato iskustvo organizacije sportsko rekreacijskih aktivnosti - razni oblici redovnog tjelesnog vježbanja, natjecanja (lige i turniri), manifestacija (svjetski dan športa, mala olimpijada, hrvatski olimpijski dan), izleti i zimovanja učinili su mnoge posjetitelje stalnim, a prije svega i zadovoljnim korisnicima.

OCIJENI