OCIJENI

AKCIJA U SIJEČNJU: Septoplastika + ablacija nosnih školjki u Poliklinici Kvaternik

0 pregleda/dan | Objavljeno: 07.04.2024. 16:52

Septoplastika + ablacija nosnih školjki – 10% popusta

Imate osjećaj da vam je nos konstantno začepljen, često patite od snažnih glavobolja i nisu vam strane upale sinusa? Velika je mogućnost da patite od devijacije septuma ili hipertrofije nosnih školjki.

Srećom, u Poliklinici Kvaternik imamo rješenje! Kombinacijom operacije nosne pregrade i ablacije nosnih školjki naš iskusan tim liječnika riješit će vas poteškoća s disanjem, čestih upala i ostalih simptoma koji vam mogu utjecati na kvalitetu života. Ako se na zahvat odlučite tijekom siječnja, očekuje vas i odličan popust!

Tijekom siječnja septoplastika u kombinaciji s ablacijom nosnih školjki snižena je za 10%, što znači da ćete istu platiti 1845 €, umjesto redovnih 2050 €.

Iskoristite ovu priliku i naručite se već danas, a za više informacija o pojedinačnim zahvatima posjetite naše stranice o operaciji nosne pregrade i o radiofrekventnoj ablaciji nosnih školjki.

https://poliklinika-kvaternik.hr/popusti-u-sijecnju-2024/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI