OCIJENI

AKCIJA U SIJEČNJU: Operacija ingvinalne hernije u Poliklinici Kvaternik

0 pregleda/dan | Objavljeno: 15.01.2024. 12:31

Operacija ingvinalne hernije u općoj anesteziji – 10% popusta

Hernija, u narodu poznatija kao bruh ili kila, stanje je koje češće pogađa muškarce, a u 75% slučajeva riječ je o ingvinalnoj herniji. Do hernije dolazi slabljenjem mišićnog trbušnog zida gdje kroz mali otvor dio unutrašnjih organa ide van. U samom početku hernija je malo ispupčenje, najčešće na području prepone koje na dodir izaziva bolan i neugodan osjećaj.

Popratni simptomi pojave bruha su osjećaj težine u trbuhu koji ponekad dolazi sa zatvorom ili krvlju u stolici, neudobnost u abdomenu ili preponama koja se pojačava prilikom podizanja ili saginjanja, kao i osjećaj žarenja ili boli na tom području.

Hernija se s vremenom povećava što znači da nastaje sve veći otvor kroz koji izlazi sve veći dio trbušne šupljine. U zanemarenom slučaju može doći do uklještenja, gdje dio organa u izbočini ostaje bez krvotoka, krene odumirati što može izazvati sepsu i u konačnici smrt.

Kako bi spriječili ozbiljnije komplikacije, herniju je potrebno na vrijeme operirati, a u Poliklinici Kvaternik imamo stručan i iskusan tim kirurga. Operacija hernije jedna je od standardnih medicinskih usluga koje možete pronaći kod nas, a tijekom siječnja ovaj standardni operativni zahvat koji izvodimo u općoj anesteziji je na popustu od 10 %. Tako da ćete operaciju ingvinalne hernije u općoj anesteziji tijekom siječnja platiti 1800 € umjesto standardnih 2000 €.

Ne odgađajte brigu o svom zdravlju. Iskoristite ovaj poseban popust i riješite se hernije čim prije. Više o ovom operativnom postupku saznajte na našoj web stranici o operaciji hernije.

https://poliklinika-kvaternik.hr/popusti-u-sijecnju-2024/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI