OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

Balayage pramenovi 👉 najbolje osvježenje za vašu kosu⭐⭐⭐

2 pregleda/dan | Objavljeno: 24.03.2024. 09:45

BALAYAGE PRAMENOVI ➡️savršeno osvježenje za vašu kosu📢TOP PONUDA📢 u frizerskom salonu"LOKNICA" na zagrebačkoj Knežiji. Balayage tehnika bojanja kose je trenutno jedan od najpopularnijih trendova. Oni su savršeni izbor za svaku kosu od čokoladni tonova pa sve do plavih nijansi. Zadnjih par godina dobili smo bezbroj upita za balayage tehnike, te smo odlučili ovaj tekst posjetit ovom tipu pramenova.Za razliku od klasičnih pramenova gdje se pramen boji od vlasišta do vrhova i omota u foliju, kod balayage se pramen boji laganom kretnjom. Boja se nanosi na dužinu i vrhove kose. Time se postiže poseban efekt koji naglašava konture. Najveća prednost balayage tehnike je prirodni izgled i upečatljivi sjaj kose. Sljedeći put kad pomislite na balayage pramenove nek vam prvo na umu bude majstor balayage tehnike 👉"LOKNICA" - frizerski salon.

https://www.pramenovi.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI