OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

MINIVAL-expert za kovrče - najbolji izbor za vašu kosu

2 pregleda/dan | Objavljeno: 15.04.2024. 21:07

Da li je vaša kosa spremna za minival? Minival je u zadnje vrijeme sve više frizura koja je ponovo u velikoj potražnji.On je prikladan za sve dužine kose: kratka,srednja i duga.Minival se uvijek bira prema obliku frizure i tipu kose.Postoje razne vrste minivala:biljni,klasični,moderni,minival na kat,keratinski koji se sve više traži.Ključna stvar kod minivala je dobro pripremiti kosu prije ovog tretmana.Isto tako i njega nakon tretmana sa odgovarajućim šamponima,regeneratorima i adekvatnim preparatima koji kosi daju elastičnost,oblik i volumen. Birajte salon koji ima iskustvo u radu sa minivalom---jer mnogi "moderni fancy saloni"ne rade i izbjegavaju raditi minival.Omjer kemikalija i njihova kvaliteta je isto bitna pri samoj izradi minivala. LOKNICA-creative hair studio na Knežiji je jedan od rijetkih salona u Zagrebu koji je specijaliziran za izradu kovrča svih vrsta i koji ima preko 27-godina u izradi minivala.

http://www.minival.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI