OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

Da li si ti kandidat za minival? NAJBOLJI MINIVAL U ZAGREBU-experti za kovrdže

1 pregleda/dan | Objavljeno: 26.03.2024. 10:10

Minival se vraća ponovo u modu, još preciznije nikad nije ni izlazio iz mode. Nije da se hvalimo, ali bez lažne skromnosti mi smo broj jedan salon za minival u Zagrebu. Više minivala napravimo u jednom tjednu nego većina salona u godinu dana.Većina salona ne radi minival,pitanje zašto?Odgovor je vrlo jednostavan,jer ne znaju i nisu dovoljno stručni.Da bi minival bio napravljen po svim standardima potrebno je određeno znanje i iskustvo. "Bila sam kod frizera i uništio mi je kosu,molim vas pomozite!!!"-ovo je upit koji dobivamo na tjednoj bazi. Da bi minival mogao da se radi,vaša kosa mora biti spremna za taj tretman.Koje kemikalije koristiti za minival,koje omjere kemikalija,itd...Žene pokušavaju same napraviti minival,pa to zna ispasti katastrofalno,itd...Svaki minival se treba uklopiti u vaš oblik lica,itd...Ova i mnoga druga pitanja i odgovore možete dobiti u našem salonu. Nazovi i rezerviraj svoj termin!!!

https://www.minival.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI