OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

SVEČANE FRIZURE ZAGREB

0 pregleda/dan | Objavljeno: 14.04.2024. 21:42

Kad kažemo svečana frizura obično se misli na nešto komplicirano i skupo i na nešto što treba dobro platiti.Ali svečana frizura može biti vrlo jednostavna,a opet odisati sa daškom elegancije.Da li će to biti elegantna punđa,pletenica,lokne ili podignute kovrdže ili pak nešto drugo-izbor je ogroman.Naš salon je specijaliziran za izradu svečanih frizura već dugi niz godina,gdje nam klijenti dolaze čak iz cijele Hrvatske. Izbor svečane frizure nije nimalo lagana stvar te bi ga trebalo prepustit profesionalcima.

https://www.loknica.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI