OCIJENI

Fotogrametrija i 3D skeniranje interijera i eksterijera

0 pregleda/dan | Objavljeno: 12.04.2024. 20:36

Treba vam precizna i detaljna slika vašeg prostora? Geodetsko poduzeće Geovid nudi uslugu fotogrametrije i 3D skeniranja interijera i eksterijera.
Naši stručnjaci koriste najsuvremeniju opremu i tehnologiju kako bi stvorili preciznu i detaljnu 3D sliku vašeg prostora. Bez obzira na veličinu i kompleksnost prostora, naši stručnjaci će stvoriti 3D model koji će vam omogućiti da pregledate svaki detalj i donesete informirane odluke.

Ova usluga je idealna za arhitekte, dizajnere, graditelje i sve koji žele stvoriti vizualni plan prostora prije nego započnu s radovima. Pomoću naše usluge 3D skeniranja interijera i eksterijera, možete uštedjeti vrijeme i novac, jer ćete biti u mogućnosti vidjeti kako će izgledati vaš prostor prije nego započnete s radovima.
Ne dopustite da nejasna slika vašeg prostora uspori vaše poslovne planove. Kontaktirajte Geovid danas i zakažite svoj termin za uslugu 3D skeniranja interijera i eksterijera.

Za više informacija posjetite naš web.

http://www.geovid.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI