OCIJENI

PANDHY`S MINERALNI MAKE-UP

1 pregleda/dan | Objavljeno: 31.10.2011. 15:34

- PANDHY`S MINERALNI MAKE-UP

Dali ste ikada razmišljali koliko ste štetnih tvari putem vaše šminke unjeli u tijelo???

Ako ste osoba koja brine o svome zdravlju i izgledu mi nudimo riješenje za Vas! Željeli bi smo Vam predstaviti još jedan revolucionaran Pandhy's – ov novitet, a to je MINERALNI MAKE-UP. Riječ je o make-upu koji je posebno napravljeni i prilagođeni svim tipovima i stanjima kože. Važno je istaknuti da PANDHY`S MINERALNI PUDERI ne sadrže bojila i bismuth oxichloride toksičan sastojak koji puderi obično sadrže već se pigment dobiva isključivo iz minerala npr. Mica, zinc oxide i iron oxide koji su prirodni i sastavni dio zemljine površine.

Vrlo je važno naglasiti da Pandhy's mineralni puderi osim što su blagotvorni za kožu ne zatvaraju pore te izvrsno prikrivaju nedostatke na koži. Pandhy's mineralni puderi isključivo su rađeni ručno. Puderi su hipoalergeni te blagotvorno djeluju na stanje kože kao što su npr. Rosacea i akne, te odlično štite od UV-A, UV-B zraka. Posebnost Pandhy`s mineralnih pudera je u tome što ih možemo nanijeti direktno na kožu ili ih miješati sa dnevnom kremom. Pandhy`s mineralnim make-up postignite prirodan izgled!!!

www.palmaris.hr/ponuda/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI