OCIJENI
popust 40%

Masaža cijelog tijela sa šećerom

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 21.10.2011. 11:34

Masaža tijela sa prirodnim pripravkom koji daje efekat liftinga!
Cijena sa popustom 132,00 kn!


40% popusta na masažu cijelog tijela sa šećerom!

Pandhy's sweet masaža je energetska antistres masaža namjenjena onim klijentima koji su pod utjecajem svakodnevnog stresa. Ovom masažom opuštamo napete dijelove tijela, omogućavamo bolju cirkulaciju, izmjenu tvari u tkivu te bolju prehranu tkiva. Na taj način djelujemo i na poboljšanje kožnog tonusa, a opuštanjem mišića i laganim strechingom na posturu klijenata. Osim što „odvodi“ stres, ova masaža pomoću specifičnih pokreta dovodi u organizam novu, vitalnu energiju te tako omogućava brzu regeneraciju tijela nakon fizičkih i mentalnih napora. Djelovanje Pandhy's sweet masaže pojačano je unikatnim šećernim gelom koji omogućava specifične ritmičke pokrete kojima ubrzavamo djelovanje masaže. Ova specifična sinergija masažnih pokreta i Pandhy's šećernog gela omogućava Vašim klijentima brz, a opet nježan oporavak od stresa!

Za koga: za sve klijentice i klijente koji su izloženi svakodnevnom stresu, za one koji su zbog nepravilnog načina života napeti i pate od bolova, glavobolja i umora.
Za sve one koji želi na poseban i drugačiji način regenerirati svoj organizam, te njegovati se prirodnim i specifičnim preparatima.



Napomena: zbog specifičnosti djelovanja šećernog gela, klijentica bi trebala imati uklonjene dlačice na tijelu, masažu nesmiju primjenjivati šećerni bolesnici.
Redovna cijena: 220,00 kn
Cijena sa 40% popusta: 132,00 kn
Akcija vrijedi za gotovinsko plaćanje od 05.10.2011. do 22.10.2011.

www.palmaris.hr/novosti/Pandhys-sweet-masaza/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI