OCIJENI

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

0 pregleda/dan | Objavljeno: 03.10.2011. 08:45

Infusion je jedinstven, bezbolan tretman, bez upotrebe igle, kojim se vitamini, minerali i kompleksi amino-kiselina dovode u kožu. Upotpunite Vašu profesionalnu ponudu u njezi kože sa Infusion-om.

PREDNOSTI INFUSION -a

Sigurno i učinkovito
Rezultati su odmah vidljivi
Bezbolan tretman, bez igle
Nema čekanja na rezultat
Higijenski i sterilan
Klinički ispitan i testiran

ŠTO SVE TRETIRA INFUSION?

Infusion uređajem može se djelovati na široki raspon estetskih tretmana, kao što su regeneracija kolagena, tretmani protiv starenja kože, intenzivna hidratacija kože, učvršćivanje, poboljšanje tonusa, reduciranje celulita i strija.
DA LI JE SIGURAN

Infusion siguran je, precizan i ne-invazivan tretman bez korištenja igle u izvođenju postupka za lice i tijelo. Za vrijeme trajanja tretmana, moguće je osjetiti lagani puls, vrlo sličan škakljanju. No, svejedno, to neće utjecati na prekidanje tretmana, jer na Vama je da se opustite i uživate, dok uređaj radi za Vas!
KAKO DJELUJE INFUSION?

Infusion sigurno i učinkovito dovodi posebno formulirane otopine, tzv. infuzije u epidermu kože bez njenog oštećenja. Infuzije prolaze kroz kožu upotrebom specijalne sonde kojom se izvode kružni pokreti po površini kože. Sonda odašilja ionske valove u pulsu, posebno izrađenu tehnologiju za ovaj uređaj Ionwave, koji prenose otopine direktno u najdublji dio kože, zaobilazeći stratum corneum.

www.palmaris.hr/mezoterapija-bez-igle/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI