OCIJENI

Veleučilište Edward Bernays

Ulica grada Vukovara 23, 10000 Zagreb

Bernays je višestruko nagrađivano veleučilište koje se kroz desetljeće rada u hrvatskom obrazovnom sustavu etabliralo kao inovativno, pouzdano i kvalitetno mjesto za studiranje nakon kojega se studenti kvalitetno i brzo zapošljavaju ili unaprjeđuju svoje karijere.

Studijski programi Komunikacijskog menadžmenta

2 pregleda/dan | Objavljeno: 22.04.2024. 17:03

Studijska vertikala Komunikacijskog menadžmenta na Bernaysu obuhvaća prijediplomski studij Komunikacijski menadžment (CM) i diplomski studij Upravljanje odnosima s javnošću (PRM).
Komunikacijska profesija je izrazito kreativna, a osobito je izazovna za mlade ljude koji vole timski rad i dinamično okruženje te iskusnije pojedince koji svoja znanja i stečene komunikacijske vještine svakodnevno koriste u svrhu planiranja i upravljanja komunikacijskim procesima. Komunikacijski menadžment kao jedan od vidova komunikacije, podrazumijeva aktivnosti sustavnog planiranja, provedbe, praćenja i revizije svih kanala komunikacije unutar neke organizacije, između više organizacija, između organizacije i njezinih javnosti te komunikaciju i promociju na osobnoj razini. Riječ je o dinamičnom zanimanju koje podrazumijeva poznavanje osnovnih i naprednih principa komunikologije, odnosa s javnošću, marketinga, menadžmenta, ekonomije, poslovne komunikacije i korporativnog komuniciranja, poduzetništva, ali i poznavanje rada medijske industrije, osnovnih principa novinarskog posla, uključujući osnove novinarstva i novinarske etike.
Studirajući na studijskim programima komunikacijskog menadžmenta na Bernaysu, učit ćeš i pripremati se za uspješno upravljanje komunikacijom tvrtki, institucija, brendova i javnih osoba te se do najsitnijih detalja upoznati sa svijetom medija.
Više o studijskim programima na Bernaysu pronađite na poveznici.

https://www.bernays.hr/studiji1/bernays-studiji

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI