OCIJENI

Veleučilište Edward Bernays

Ulica grada Vukovara 23, 10000 Zagreb

Bernays je višestruko nagrađivano veleučilište koje se kroz desetljeće rada u hrvatskom obrazovnom sustavu etabliralo kao inovativno, pouzdano i kvalitetno mjesto za studiranje nakon kojega se studenti kvalitetno i brzo zapošljavaju ili unaprjeđuju svoje karijere.

Studijski programi Poslovne ekonomije

1 pregleda/dan | Objavljeno: 23.04.2024. 11:36

Studijska vertikala Poslovne ekonomije na Bernaysu obuhvaća prijediplomski studij Poslovno upravljanje (BBA) i diplomski studij Vodstvo i menadžment (MLM).
Upravljati organizacijskim sustavom ili organizacijskom jedinicom zahtjeva promišljanje, odlučivanje, odgovornost, agilnost i stručnost te rad s ljudima i drugim organizacijama. Riječ je o dinamičnom zanimanju koje podrazumijeva poznavanje osnovnih i naprednih upravljačkih i menadžerskih principa i vještina. Ovaj studij razvija upravo te vještine, kao i analitičko, sistemsko i kreativno razmišljanje te sposobnost prepoznavanja i primijene modela analize okružja, poslovnog sustava i procesa organizacije s ciljem uspješnog upravljanja njenom konkurentnošću.
Studirajući na studijskim programima poslovne ekonomije na Bernaysu, učit ćeš i pripremati se za uspješnu karijeru na razini menadžmenta ili za pokretanje i upravljanje vlastitim poduzetničkim poduhvatom.
Više o studijskim programima na Bernaysu pronađite na poveznici.

https://www.bernays.hr/studiji1/bernays-studiji

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI