OCIJENI

Veleučilište Edward Bernays

Ulica grada Vukovara 23, 10000 Zagreb

Bernays je višestruko nagrađivano veleučilište koje se kroz desetljeće rada u hrvatskom obrazovnom sustavu etabliralo kao inovativno, pouzdano i kvalitetno mjesto za studiranje nakon kojega se studenti kvalitetno i brzo zapošljavaju ili unaprjeđuju svoje karijere.

Politička akademija - Upisi u tijeku!

1 pregleda/dan | Objavljeno: 25.04.2024. 05:06

Politička akademija je interdisciplinarni program koji je namijenjen sudionicima političkog života u Republici Hrvatskoj, bez obzira na razinu njihovog sudjelovanja - bilo da se radi o strateškim ili operativnim aspektima politike, ili osobama koje žele unaprijediti svoje kompetencije u području politike. Program okuplja predavače s bogatim teorijskim znanjem i praktičnim iskustvom u upravljanju političkim procesima, savjetovanju političkih aktera ili analiziranju hrvatske i međunarodne političke scene, a dio njih posjeduje i iskustvo stečeno obnašanjem različitih funkcija u izvršnoj vlasti i lokalnoj politici. Posebnost programa su predavači iz različitih političkih opcija što programu daje dodatnu širinu, a polaznicima omogućuje stjecanje praktičnih znanja od predavača s različitog političkog spektra u Republici Hrvatskoj.

Ako ste zainteresirani za pohađanje programa, prijavu možete izvršiti putem sljedeće poveznice.

http://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=9u6-xFLyGEeWrTlY_MK1KetPv6NXFStBtBrjQpRj2bJUMzFXUDRMUkJCWEpZU01BTEg0TDRETlY0QS4u

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI