OCIJENI

Macadamia Healing Oil Treatment: Ulje za savršenu kosu

Objavljeno: 17.9.2020. 12:06

Savršena i njegovana kosa ono je što nikada ne izlazi iz mode. Ali, kako je takvom održati baš svaki dan? Koliko god zvuči nemoguće, suha, oštećena, prorijeđena kosa, postaju stvar prošlosti!

Tretman ljekovitim uljem Macadamie, terapijsko je ulje savršeno za sve tipove kose, a posebno je korisno za suhu i oštećenu kosu. Ulje je proizvedeno na bazi Macadamia i Argan ulja. Tretman ljekovitim uljem odmah se upija, bestežinski, ulijevajući kosu vlagom i hranjivim sastojcima za svilenkasto glatku kosu zdravog izgleda, istovremeno pružajući prirodnu UV zaštitu od oštećenja sunca. Izuzetno korisno za kosu kojoj je potrebna hidratacija. Suha, lomljiva kosa čudesno se pomlađuje s povećanim sjajem.

Ovo ulje ima više kvalitetnih učinaka, a samo neki od njih su:

  • Poboljšanje snage i kvalitete kose
  • Poboljšanje oblikovanja i omogućavanje blistavog sjaja
  • Visoka stopa apsorpcije i duboko prodiranje u vlas i vlasišta
  • Duboka hidratacija i revitalizacija kose za svilenkasti sjaj
  • Izvrsna prirodna hidratantna svojstva za suhu i krhku kosu
  • Bez alkohola
Lijepa kosa čini svaku ženu posebnom zato dopustite vašoj kosi da ponovno pokaže svoj sjaj i čvrstoću. Ako se pitate gdje možete nabaviti ovaj evolucionarni proizvod, odgovor je - Kalelarga.

U Kalelargi, veleprodaji s najvećim izborom opreme za frizerske i kozmetičke salone, odaberite iz kolekcije ono što je najbolje za vas ili za vaše klijente. Kolekcija se sastoji od pet vrhunskih proizvoda, uključujući Macadamia Healing Oil Treatment, Macadamia Deep Repair Hair Masque, Macadamia Rejuvenating Shampoo, Macadamia Nourishing Leave-In Cream i Macadamia Oil Infused Comb.

OCIJENI