OCIJENI

Razmišljate li o tendi za svoj balkon ili terasu?

Objavljeno: 12.2.2021. 10:44

Ako ste jedni od onih ljudi koji veći dio godine maksimalno iskorištava svoj balkon ili terasu, bilo bi dobro uložiti u prostor i učiniti ga funkcionalnijim, ljepšim i ugodnijim za obitavanje!

Od ranog proljeća do kasne jeseni, balkoni i terase su mjesto u kojem pronalazimo malo mira, uživajući na svježem zraku i grijući se na zrakama sunca. Balkon ili terasa proširenje su unutarnjeg prostora i zato moraju biti funkcionalni. Ključ kod uređenja balkona ili terase jest odabir pravog pokrivala, kvalitetnog materijala te boje koja će se uklopiti u estetiku i dizajn prostora. U nastavku teksta saznajte nekoliko informacijama o idealnim tendama za vaš vanjski prostor.
 

SUMAN interijerstvo d.o.o. pronalazi rješenje za svaki vanjski prostor i odgovor na zahtjeve svojih klijenata u pogledu pokrivanja terasa i balkona.

U ponudi imaju:
  • Ravna tenda
  • Easy ravna tenda
  • Kupolasta tenda
  • Klizna tenda
  • Tende na dvije vode
  • Vertikalna rolo tenda
Ako želite fleksibilnost ili mogućnosti u uređenju vanjskog prostora, ravna tenda je opcija za vas jer je u potpunosti sklopiva i njome natkrivate svoju terasu po potrebi. Easy ravna tenda je ‘best buy’, što bi značilo da je vrlo pristupačna u omjeru cijene i kvalitete. Njihova funkcija je zaštititi od sunca i UV zraka, te stvarati hlad na otvorenoj terasi.
 

Razmišljate kako jednostavno natkriti ulazni prostor u kuću ili poslovni objekt - kupolasta tenda je rješenje. Kupolasta tenda štiti od kiše i sunčevih zraka, a može biti četvrtasta ili okrugla. U slučaju da živite u području s jačim vjetrovitim razdobljima – tende na dvije vode su izdržljivije u tom pogledu i izvrsne su za natkrivanje terasa restorana i kafića. Klizne tende odlično služe postizanju hlada i prozračnosti ljeti, a zimi se mogu uskladiti s nekom vrstom zidnih konstrukcija i postati zimski vrt. Na taj način iskorištavate vanjski prostor tijekom svih godišnjih doba.
 
               

Na veći dio tendi dobijete 3 godine jamstva, ali i potrebnu dodatnu opremu. Vaše želje u pogledu materijala, boje i estetike uključuju se u završni proizvod.

SUMAN interijerstvo nudi kompletnu uslugu savjetovanja, montaže i dostave unutar Republike Hrvatske. Rokovi za dostavu i isporuku su kratki, a stručno osoblje će vas savjetovati i pronaći savršenu tendu za prostor koji želite natkriti. Pripremite svoje terase na vrijeme i kontaktirajte SUMAN interijerstvo za više informacija!

OCIJENI