OCIJENI

Zašto ALL ON 4 implantati predstavljaju revolucionarno rješenje?

Objavljeno: 23.3.2021. 15:47

ALL ON 4 predstavlja naprednu i revolucionarnu tehniku ugradnje implantata. Na ovaj način možete dobiti posve nove zube u jednom danu! Metoda je nastala kao rješenje za nemogućnost postavljanja implantata u stražnje dijelove čeljusti. U nastavku pročitajte prednosti ovog procesa i pronađite specijaliste koji će vam pomoći u obnavljanju prekrasnog i samopouzdanog osmijeha!
 

Što je ALL ON 4?

All on 4 metoda ili sve na četiri implantata je rješenje za pacijenta koji su iz nekog razloga ostali bez dijela ili svih svojih zubi. Ovom minimalno invazivnom i sigurnom zahvatu za pacijenta doktor ugrađuje četiri implantata na mjesta gdje inače nedostaju zubi, na koje se zatim postavlja most, tako da četiri implantata drže cijeli zubni niz.
 
Pacijent neposredno nakon ugradnje implantata dobiva privremeni protetski rad. Pacijent i s privremenim zubima može normalno funkcionirati, jesti i održavati higijenu.

Nakon 2-3 mjeseca pacijent dobiva trajni most te je to period u kojem implantat potpuno sraste s kosti. 

Tko može koristiti ALL ON 4?  
 
  • Pacijenti koji su izgubili svoje zube
  • Pacijenti koji imaju zube u lošem stanju i moraju ih vaditi
  • Pacijenti koji imaju malu količinu koštane baze potrebne za ugradnju ostalih vrsta implantata
Koje su prednosti ALL ON 4 postupka ugradnje?

Funkcionalnost - implantati funkioniraju kao pravi zubi. Pacijent može uživati u hrani i bez zadrške se smijati kao u vremenu kad je imao svoje vlastite zube. Također, održavanje je istovjetno onome kod prirodnih zubi.

Efikasnost - osim što se njihovom ugradnjom može riješiti nedostatak jednog ili nekoliko zubi, oni mogu riješiti i potpunu bezubost, pri čemu preuzimaju ulogu čvrstog nosača mosta.
 

Trajnost - ugradnja implantata je dugovječno rješenje. Ako se pacijet pridržava uputa svog stomatologa, redovito održava higijenu i posjećuje svog stomatologa, implantati mogu trajati doživotno.

Očuvanje postojećeg stanja - ugradnjom implantata nije potrebno brušenje susjednih zdravih zubi, te se sprečava propadanje kosti.
 
Gdje možete pronaći specijaliste za ovu vrstu ugradnje implantata?

Salona Dental je stomatološka poliklinika sa sjedištem u Solinu, koja na jednom mjestu objedinjuje sve stomatološke usluge. Ne trebate ići na više mjesta kako biste napravili dijagnostički snimak, specijalistički pregled ili operativni zahvat, sve to možete obaviti u ovoj najvećoj poliklinici u Dalmaciji.

Doktori u Salonadentalu imaju ogromno iskustvo u izvođenju ovog složenog zahvata.  

Tome svjedoče brojni zadovoljni pacijenti.

Kako izgleda postupak ugradnje ALL ON 4 u stomatološkoj poliklinici SALONA DENTAL? 
 
  1. Besplatni pregled i konzultacije sa stomatologom
  2. Dijagnostika i laboratorij
  3. Ugradnja implantata uz korištenje implantološke šablone
  4. Privremeni protetski rad
  5. Izrada konačnog protetskog rada
Detaljni pregled koraka postupka pregledajte na linku gdje možete pronaći video uradak koji sve objašnjava, kao i fotografije primjera iz prakse. Predlažemo da se ne dvoumite više i kontaktirate ih kako bi vam odgovorili na sva pitanja! Posjetite web stranicu i upoznajte njihov stručan tim!

OCIJENI