Čakovec / Međimurje
9°C
Subota
7°C
10°C
Nedjelja
5°C
16°C
Ponedjeljak
5°C
12°C
Sljedećih 90 dana
Uključite firmu/obrt
Pokreni svoj webshop
Video produkcija
Tražilica
Prijava korisnika
Prijava korisnika
Prijavi se kroz Facebook
Prijavi se kroz Google
Zapamti me
Prijavi me
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj me
Košarica
Košarica je prazna
Pretražite mojkvart:
Pretraži
Uključite firmu/obrt
Pokreni svoj webshop
Početna stranica
Hrana i piće
Povratak na listu kategorija
Caffe bar, kavana, pivnica, pub
Catering, priprema hrane, dostava hrane
Delikatese, specijalizirana trgovina hranom, ethnic food
Fast food, snack bar, pečenjara
Mesnica, ribarnica
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, OPG
Pekara
Pića, alkoholna i bezalkoholna
Prodavaonica mješovite robe, tržnica
Restoran, konoba, pizzeria
Slastičarna - kolači, sladoled, čokolade, slastice
Ugostiteljska oprema, oprema za ugostiteljstvo
Vinoteka, vino, prodaja i proizvodnja vina
Voćarna, voće, povrće
Zdrava hrana, makrobiotika, vegetarijanstvo, veganstvo
Čakovec / Međimurje
Odaberi lokaciju ili klikni na gumb za geolociranje
Pronađi me
Cijela država
Osijek
Rijeka
Split
Zagreb
Bakar
Benkovac
Biograd n/m
Bjelovar
Buzet
Čakovec / Međimurje
Čazma
Đakovo
Daruvar
Donja Stubica
Drniš
Dubrovnik
Dugo Selo
Gospić
Imotski
Ivanić Grad
Jastrebarsko
Karlovac
Kaštela
Knin
Koprivnica
Kraljevica
Krapina
Križevci
Kutina
Labin
Makarska
Marija Bistrica
Metković
Nin
Nova Gradiška
Novalja
Novigrad
Omiš
Opatija
Oroslavje
Osijek
otok Brač
otok Hvar
otok Korčula
otok Krk
otok Pag
Pazin
Petrinja
Podstrana
Poreč
Požega
Pula
Rijeka
Rovinj
Samobor
Šibenik
Sinj
Sisak
Skradin
Slatina
Slavonski Brod
Solin
Split
Sukošan
Trogir
Umag
Varaždin
Velika Gorica
Vinkovci
Virovitica
Vodice
Vrbovec
Vukovar
Zabok
Zadar
Zagreb
Zaprešić
Županja
Hrana i piće - Čakovec / Međimurje
Autoset Turek
Alati i oprema za autoservisne i vulkanizacijske radionice
Saznaj više
MALO SELO d.o.o.
Saznaj više
Hrana i piće - Čakovec / Međimurje - okolica
Optika Rauš
Majstori optičari
Saznaj više
POLJOCENTAR "BURA"
Saznaj više
Restoran August
Organiziranje proslava, domjenaka i catering
Saznaj više
OPG MORAVEC
Proizvodi od kozjeg mlijeka
Saznaj više
Prikaži cijelu Hrvatsku
Zanimljivo
ADRIA CONVEX d.o.o.
Zašto je redovno održavanje kuhinjske opreme ključno za poslovanje?
U svijetu ugostiteljstva, kvaliteta usluge ovisi o brzini, efikasnosti i dosljednosti u pripremi jela. Profesionalna kuhinjska oprema svakodnevno je izložena intenzivnoj upotrebi, a svaki kvar ili nepravilnost može uzrokovati zastoje u radu, kašnjenja u posluživanju i smanjeno zadovoljstvo gostiju. Kako bi se osigurala pouzdanost, produžio vijek trajanja uređaja i izbjegli skupi popravci, redovno održavanje postaje ključan faktor u poslovanju svakog restorana, hotela ili kantine.Manji kvarovi znače manje troškoveJedan od najčešćih razloga zbog kojih dolazi do neočekivanih kvarova jest neredovito čišćenje i zanemarivanje sitnih problema koji se s vremenom mogu pretvoriti u ozbiljne tehničke kvarove. Masnoća, ostatci hrane i nakupine kamenca mogu otežati rad uređaja poput pećnica, roštilja, friteza i perilica posuđa. Kada se oprema ne servisira na vrijeme, dolazi do povećane potrošnje energije, neujednačenog kuhanja, pregrijavanja i, u konačnici, prestanka rada uređaja baš onda kada je to najmanje poželjno.Redovito održavanje pomaže u otkrivanju i otklanjanju sitnih problema prije nego što se pretvore u skupe popravke ili zahtijevaju zamjenu cijelog uređaja. Preventivnim pristupom mogu se značajno smanjiti operativni troškovi i izbjeći neplanirani zastoji u radu.Dulji vijek trajanja opremeProfesionalna kuhinjska oprema velika je investicija, a nitko ne želi mijenjati skupe uređaje prije nego što je to zaista potrebno. Pravilnim održavanjem i servisiranjem osigurava se optimalan rad uređaja kroz dulje razdoblje, što znači da oprema može služiti godinama bez većih problema.Pravodobna zamjena filtera, provjera električnih komponenti, čišćenje masnoća i održavanje rashladnih sustava ključni su koraci koji doprinose dugovječnosti kuhinjske opreme. Umjesto da se suočite s naglim kvarom koji zahtijeva hitnu zamjenu uređaja, redovito održavanje omogućuje planiranje zamjena i ulaganja, čime se olakšava financijsko upravljanje poslovanjem.Zadovoljavanje higijenskih i sigurnosnih standardaHigijena u profesionalnoj kuhinji nije samo pitanje estetike, već zakonska obveza. Nečistoća, masnoće i bakterije mogu se brzo nakupljati na neodržavanim uređajima, što može dovesti do zdravstvenih rizika i potencijalnih inspekcijskih problema. Redovito čišćenje i održavanje pomažu u sprječavanju kontaminacije hrane i osiguravanju usklađenosti s HACCP standardima i ostalim sanitarnim propisima.Osim higijene, sigurnost osoblja u kuhinji ovisi o ispravnosti uređaja. Električni i plinski uređaji koji nisu pravilno održavani mogu predstavljati rizik od požara ili eksplozije. Pravovremena provjera instalacija i komponenti smanjuje te rizike i osigurava sigurno radno okruženje za zaposlenike.Bolja učinkovitost i veće zadovoljstvo gostijuUspješno ugostiteljsko poslovanje temelji se na brzini i konzistentnosti u pripremi hrane. Kada oprema radi ispravno, kuhinjsko osoblje može raditi bez prekida, a jela će biti poslužena na vrijeme i u očekivanoj kvaliteti.Pećnice koje ravnomjerno peku, friteze koje održavaju stabilnu temperaturu ulja i hladnjaci koji osiguravaju optimalne uvjete čuvanja namirnica ključni su za kvalitetu hrane koja se poslužuje gostima. Neispravni uređaji mogu usporiti rad, izazvati kašnjenja i smanjiti produktivnost osoblja, što se može negativno odraziti na iskustvo gostiju i reputaciju ugostiteljskog objekta.Profesionalno održavanje kuhinjske opreme – ključ uspješnog poslovanjaKako bi se osigurala dugovječnost i besprijekoran rad kuhinjske opreme, najbolje je surađivati s pouzdanim servisnim partnerom koji će pravovremeno provoditi preventivne preglede, čišćenje i servisiranje uređaja. Stručni servis omogućuje brzu dijagnostiku potencijalnih problema i njihovo rješavanje prije nego što dovedu do ozbiljnih zastoja u radu kuhinje.Ako želite osigurati da vaša profesionalna kuhinjska oprema radi besprijekorno i dugoročno, obratite se stručnjacima iz ADRIA CONVEX d.o.o. iz Opatije. Njihova usluga servisa i održavanja omogućuje ugostiteljima i prehrambenim objektima da izbjegnu skupe kvarove, produlje vijek trajanja uređaja i osiguraju učinkovito poslovanje bez neplaniranih zastoja.
Saznaj više
MESNICA "AS"
Sve o bifteku, ramsteku i krmenadlama – Kako pripremiti savršeno pečenje
Savršeno pripremljeno meso, bilo da je riječ o bifteku, ramsteku ili krmenadlama, može postati zvijezda svakog obroka. Ključ za postizanje vrhunskog okusa leži u odabiru kvalitetnog mesa, pravilnoj pripremi i odabiru odgovarajuće tehnike pečenja. U Mesnici AS iz Zagreba, možete pronaći vrhunske komade mesa koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.Biftek, poznat po svojoj mekoći i delikatnom okusu, jedan je od najcjenjenijih komada goveđeg mesa. Za postizanje savršenog rezultata, važno je da meso bude sobne temperature prije pečenja. Kratko pečenje na visokoj temperaturi omogućuje stvaranje hrskave vanjske korice, dok unutrašnjost ostaje sočna i mekana. Za one koji preferiraju savršenu sredinu, preporučuje se pečenje do medium rare stupnja, kada meso zadržava svoju sočnost i bogat okus.Ramstek, s nešto izraženijim okusom, savršen je izbor za ljubitelje govedine. Ovaj komad mesa zahtijeva pažljivo pečenje kako bi zadržao svoju sočnost. Marinade na bazi maslinovog ulja, češnjaka i začinskog bilja mogu dodatno naglasiti njegov okus. Ramstek je idealan za pripremu na roštilju ili u tavi, a preporučuje se posluživanje s laganim prilozima poput povrća na žaru ili krumpira.Krmenadle, klasičan izbor svinjskog mesa, nude nevjerojatnu svestranost u pripremi. Da bi se postigla maksimalna sočnost, preporučuje se mariniranje mesa nekoliko sati prije pečenja. Marinade na bazi jogurta, senfa ili meda i začina čine krmenadle mekanima i ukusnima. Pečenje na umjerenoj temperaturi omogućuje ravnomjerno kuhanje i očuvanje prirodnih sokova mesa.Uz kvalitetno meso, pravilna tehnika pečenja ključna je za postizanje najboljih rezultata. Koristite termometar za meso kako biste osigurali optimalnu unutarnju temperaturu – biftek i ramstek najčešće se pripremaju na 52-57°C za medium rare, dok krmenadle zahtijevaju malo višu temperaturu od 63-70°C za sigurnu konzumaciju.U Mesnici AS iz Zagreba, stručni mesari uvijek su dostupni za savjet o odabiru i pripremi mesa. Njihova ponuda uključuje najkvalitetnije komade mesa koji su pažljivo odabrani i pripremljeni kako bi osigurali vrhunski obrok. Uz njihovu stručnost i vašu pažnju prema detaljima, svaki obrok može postati pravo gastronomsko remek-djelo.Bez obzira na to jeste li početnik u kuhinji ili iskusni majstor, pravilna priprema bifteka, ramsteka i krmenadli jamči uspjeh. Odabirom kvalitetnog mesa i pravilnim tehnikama, svaki obrok može postati nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste.
Saznaj više
Ugostiteljska Oprema - db Oprema
Topli i hlađeni elementi od inoxa: Ključ uspjeha svake profesionalne kuhinje
U svijetu profesionalnog ugostiteljstva, kvalitetna oprema igra presudnu ulogu u postizanju vrhunskih rezultata. Topli i hlađeni elementi od inoxa neizostavan su dio svake moderne kuhinje, omogućujući učinkovitost, higijenu i dugotrajnost. Poduzeće DB-OPREMA iz Velike Gorice nudi širok asortiman ovih elemenata, dizajniranih prema najvišim standardima ugostiteljske industrije.Inox je materijal koji dominira u profesionalnim kuhinjama zbog svoje izdržljivosti, otpornosti na koroziju i jednostavnog održavanja. Topli elementi od inoxa, poput grijaćih vitrina, bain-marie jedinica i toplih ploča, omogućuju ravnomjernu distribuciju topline, što osigurava da jela ostanu topla i svježa tijekom posluživanja. Ovi uređaji su ključni za svaki restoran, hotel ili catering uslugu koja želi svojim gostima pružiti uvijek topla i ukusna jela.S druge strane, hlađeni elementi poput hladnih stolova, rashladnih vitrina i hladionika, od suštinskog su značaja za pravilno skladištenje i prezentaciju namirnica. Inox konstrukcija ovih elemenata ne samo da osigurava dugotrajnost, već i pridonosi održavanju visokih higijenskih standarda. Namirnice čuvane u inox hlađenim elementima zadržavaju svoju svježinu, a rashladni uređaji omogućuju preciznu kontrolu temperature, što je presudno za očuvanje kvalitete hrane.Poduzeće DB-OPREMA specijalizirano je za proizvodnju i isporuku prilagođenih rješenja za profesionalne kuhinje. Naši topli i hlađeni elementi od inoxa dizajnirani su kako bi zadovoljili potrebe svakog ugostiteljskog objekta, bilo da se radi o malom restoranu ili velikom hotelskom kompleksu. Visoka funkcionalnost i vrhunski dizajn omogućuju ne samo učinkovit rad, već i estetski ugodan izgled kuhinje, što je važno u modernim otvorenim kuhinjama.Ako tražite pouzdanu opremu koja će osigurati vrhunsku kvalitetu pripreme, skladištenja i posluživanja hrane, DB-OPREMA iz Velike Gorice vaš je idealan partner. Naša ponuda toplih i hlađenih elemenata od inoxa nudi sve što vam je potrebno za uspješno poslovanje u ugostiteljstvu. Posjetite nas i otkrijte kako možemo unaprijediti vašu kuhinju. Posjetite našu web stranicu te Facebook profil.
Saznaj više
VALLIS - RESTAURANT
Prednosti rezervacije stola unaprijed: Što trebate znati
Restoran Vallis iz Sesveta ponosi se pružanjem vrhunskog gastronomskog iskustva, a jedna od ključnih usluga koja doprinosi zadovoljstvu gostiju je mogućnost rezervacije stola unaprijed. Rezervacija stola donosi mnoge prednosti koje mogu značajno poboljšati vaše iskustvo u restoranu. U ovom članku istražit ćemo zašto je rezervacija stola unaprijed korisna i što trebate znati o ovom procesu.Jedna od glavnih prednosti rezervacije stola unaprijed je osiguranje mjesta. Restorani, posebno oni popularni poput Restoran Vallis, često su vrlo posjećeni, posebno tijekom vikenda ili praznika. Rezervacijom stola unaprijed osiguravate svoje mjesto i izbjegavate razočaranje dolaskom u puni restoran. Time se također smanjuje vrijeme čekanja, što je posebno važno kada planirate obrok za posebne prigode ili kada imate ograničeno vrijeme.Rezervacija stola unaprijed omogućuje vam i bolje planiranje vašeg posjeta. Kada unaprijed znate vrijeme i mjesto vašeg obroka, možete lakše organizirati ostatak dana. To je posebno korisno za poslovne sastanke, obiteljske ručkove ili večere s prijateljima. Restoran Vallis nudi fleksibilne opcije rezervacije koje vam omogućuju da odaberete vrijeme koje vam najbolje odgovara.Rezervacija također omogućuje restoranu da se bolje pripremi za vaš dolazak, osiguravajući personaliziranu uslugu. Kada unaprijed rezervirate stol, možete navesti posebne zahtjeve ili preferencije, poput dijetetskih ograničenja, preferiranih mjesta za sjedenje ili proslave posebnih prigoda. Osoblje Restorana Vallis moći će se unaprijed pripremiti i osigurati da vaš obrok bude točno onakav kakav želite.Povećana udobnost i opuštenost još su jedna prednost rezervacije stola unaprijed. Znajući da imate osigurano mjesto, možete se opustiti i uživati u svom obroku bez stresa i brige. Ova opuštenost doprinosi ukupnom uživanju u gastronomskom iskustvu, što je cilj svakog posjeta restoranu.Rezervacija stola unaprijed također omogućuje bolje upravljanje vremenom za restoran. Restoran može bolje planirati raspored sjedenja, osigurati dovoljno osoblja i optimizirati uslugu kako bi svi gosti bili zadovoljni. Restoran Vallis koristi sustave za upravljanje rezervacijama koji pomažu u održavanju visokog standarda usluge i zadovoljstva gostiju.Kada rezervirate stol unaprijed, također možete imati pristup posebnim ponudama i promocijama. Mnogi restorani nude posebne pogodnosti za goste koji rezerviraju unaprijed, poput popusta, besplatnih pića ili drugih iznenađenja. Restoran Vallis redovito nudi posebne promocije za goste s rezervacijama, pružajući dodatnu vrijednost vašem posjetu.Za rezervaciju stola unaprijed u Restoranu Vallis, jednostavno posjetite našu web stranicu ili nas nazovite. Naša ljubazna ekipa pomoći će vam pronaći savršen termin i osigurati da vaš posjet bude nezaboravan. Osim toga, rezervacija putem interneta omogućuje vam da brzo i jednostavno osigurate svoje mjesto bez potrebe za dugim telefonskim razgovorima.Zaključno, rezervacija stola unaprijed donosi mnoge prednosti, uključujući osiguranje mjesta, bolje planiranje, personaliziranu uslugu, povećanu udobnost i opuštenost, bolje upravljanje vremenom za restoran i pristup posebnim ponudama. Restoran Vallis iz Sesveta posvećeno je pružanju vrhunskog gastronomskog iskustva i poticanju gostiju da iskoriste prednosti rezervacije stola unaprijed. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naše usluge i gastronomskih delicija, uživajući u opuštenom i bezbrižnom obroku. Posjetite nas na našoj web stranici te Facebook i Instagram profilu.
Saznaj više
Servis računala i laptopa - IT- EXTOLLO
Najbolji načini za zaštitu vašeg računala od fizičkih oštećenja
Računala su danas neizostavni dio svakodnevnog života, kako u poslovnom tako i u privatnom kontekstu. Kako biste osigurali dugovječnost i optimalan rad vašeg uređaja, važno je poduzeti mjere za zaštitu od fizičkih oštećenja. Poduzeće IT-EXTOLLO iz Zagreba donosi vam nekoliko ključnih savjeta kako najbolje zaštititi svoje računalo.1. Koristite kvalitetne torbe i futrolea. Torbe za prijenosna računala: Pri transportu prijenosnog računala koristite torbe koje su posebno dizajnirane za tu svrhu. Kvalitetne torbe imaju obložene pretince koji štite uređaj od udaraca i padova.b. Futrole i zaštitne navlake: Za dodatnu zaštitu, koristite futrole i zaštitne navlake koje dodatno amortiziraju udarce i sprečavaju ogrebotine.2. Postavite računalo na sigurno mjestoa. Izbjegavajte rubove: Računalo postavite na stabilne površine daleko od rubova stola ili polica kako biste smanjili rizik od pada.b. Držite ga podalje od tekućina: Izbjegavajte držanje čaša, boca ili drugih spremnika s tekućinom u blizini računala kako biste spriječili izlijevanje i potencijalno oštećenje.3. Redovito čistite računaloa. Čišćenje prašine: Prašina se može nakupljati unutar računala, posebno u ventilatorima i hladnjacima, što može uzrokovati pregrijavanje. Redovito čistite prašinu korištenjem komprimiranog zraka kako biste osigurali optimalno hlađenje.b. Održavanje ekrana i tipkovnice: Koristite mekane krpe i odgovarajuće sredstva za čišćenje ekrana i tipkovnice kako biste uklonili prljavštinu i otiske prstiju.4. Koristite zaštitne folije i maskea. Zaštitne folije za ekran: Zaštitne folije mogu spriječiti ogrebotine i oštećenja ekrana. One su jednostavne za postavljanje i ne utječu na kvalitetu prikaza.b. Maske za tipkovnicu: Silikonske maske za tipkovnicu štite od prašine, prljavštine i prolijevanja tekućina, produžujući vijek trajanja tipkovnice.5. Pravilno rukovanjea. Ispravno nošenje: Pri nošenju prijenosnog računala uvijek ga držite s obje ruke i pazite da ne stisnete ekran ili druge osjetljive dijelove.b. Pažljivo umetanje i vađenje kabela: Pazite kako umetate i vadite kabele kako biste spriječili oštećenje priključaka i portova.6. Korištenje zaštitne opremea. UPS uređaji: UPS (Uninterruptible Power Supply) uređaji štite računalo od prenapona i strujnih udara te omogućuju sigurno gašenje računala u slučaju nestanka struje.b. Prenaponske zaštite: Korištenje prenaponskih zaštita može spriječiti oštećenje elektroničkih komponenti uslijed naglih promjena u električnoj mreži.7. Profesionalni servis i održavanjea. Redoviti servisi: Redovito održavanje i servis računala mogu spriječiti mnoge probleme prije nego što postanu ozbiljni. Poduzeće IT-EXTOLLO nudi profesionalne usluge servisa koje uključuju čišćenje, dijagnostiku i popravke.b. Stručno savjetovanje: Konzultacije s IT stručnjacima mogu vam pomoći u pravilnom održavanju i korištenju vašeg računala, smanjujući rizik od fizičkih oštećenja.Zaštita računala od fizičkih oštećenja ključna je za dugovječnost i optimalan rad vašeg uređaja. Poduzeće IT-EXTOLLO iz Zagreba nudi vam sveobuhvatne usluge i savjete za zaštitu i održavanje računala. Slijedeći ove preporuke, možete osigurati da vaše računalo ostane u najboljem mogućem stanju. Kontaktirajte nas za stručnu pomoć i podršku u održavanju vašeg računalnog sustava. Posjetite i naš Facebook profil.
Saznaj više
Šivaći pribor za tekstilnu konfekciju i galanteriju
Kako se trendovi u tekstilnoj industriji odražavaju na potražnju za repromaterijalom
Tekstilna industrija neprestano se razvija i mijenja, prateći modne i tehnološke inovacije te ekološke zahtjeve tržišta. Ovi trendovi izravno utječu na potražnju za različitim vrstama repromaterijala, od sirovih tkanina do specijaliziranih dodataka. Omniteh d.o.o. iz Zagreba objašnjava kako promjene u trendovima oblikuju potražnju za repromaterijalima i koje su ključne smjernice koje proizvođači trebaju uzeti u obzir.Jedan od najvažnijih trendova u tekstilnoj industriji je porast potražnje za ekološki prihvatljivim materijalima. Sve veći broj potrošača zahtijeva proizvode izrađene od održivih i organskih materijala poput ekološkog pamuka, bambusa i recikliranih vlakana. Ovaj trend natjerao je proizvođače da prilagode svoje ponude i usmjere se na nabavu održivih repromaterijala koji zadovoljavaju sve strože ekološke standarde. Omniteh d.o.o. prati ove promjene i osigurava nabavu repromaterijala koji ispunjavaju ekološke zahtjeve tržišta.Tehnološke inovacije također snažno utječu na potražnju za specijaliziranim repromaterijalima. Tehnički tekstili, poput onih koji su otporni na vodu, vatru ili UV zračenje, postaju sve popularniji u različitim industrijama, uključujući sportsku odjeću, zaštitnu opremu i vanjske dodatke. Potražnja za takvim visokotehnološkim materijalima raste jer pružaju dodatnu funkcionalnost i udobnost krajnjim korisnicima. Omniteh d.o.o. osigurava da njihovi klijenti imaju pristup najnovijim tehnološkim inovacijama u svijetu tekstilnih repromaterijala.Moda i trendovi u dizajnu odjeće također imaju veliki utjecaj na potražnju za određenim vrstama tkanina i dodataka. Brza moda potiče potražnju za povoljnim i dostupnim materijalima, dok luksuzni brendovi traže visokokvalitetne, unikatne i premium materijale za svoje kolekcije. Osim toga, promjene u sezonskim trendovima diktiraju potrebu za različitim vrstama materijala, od laganih ljetnih tkanina do teških zimskih tkanina. Omniteh d.o.o. prepoznaje važnost prilagođavanja različitim stilovima i sezonskim zahtjevima, osiguravajući raznolikost u ponudi repromaterijala.Još jedan važan trend koji utječe na potražnju za repromaterijalom je personalizacija i prilagodba proizvoda. Potrošači sve više cijene mogućnost prilagodbe odjevnih predmeta vlastitim željama, što povećava potražnju za specijaliziranim tkaninama, ukrasnim elementima, dugmadi i patentima. Omniteh d.o.o. svojim klijentima nudi širok raspon materijala i dodataka koji omogućuju personalizaciju i stvaranje unikatnih odjevnih komada.Globalizacija i promjene u lancu opskrbe također utječu na dinamiku potražnje za repromaterijalima. Proizvođači sve više traže partnere koji im mogu osigurati fleksibilnost, brzinu isporuke i kvalitetu repromaterijala kako bi se prilagodili brzim promjenama u modnim trendovima i zahtjevima tržišta. Omniteh d.o.o. ističe važnost brzog odgovora na promjene u industriji, osiguravajući klijentima pouzdane i kvalitetne materijale u kratkom vremenskom roku.Zaključno, trendovi u tekstilnoj industriji imaju izravan utjecaj na potražnju za repromaterijalima, od ekološki prihvatljivih i visokotehnoloških materijala do prilagodljivih i sezonskih tkanina. Omniteh d.o.o. iz Zagreba prati globalne trendove i svojim klijentima pruža široku ponudu materijala koji zadovoljavaju sve zahtjeve modernog tržišta, omogućujući im da ostanu konkurentni i inovativni u dinamičnoj tekstilnoj industriji. Posjetite našu web stranicu.
Saznaj više
Ambalaža za dostavu hrane i catering - AMBALAŽA IN
Zašto je kvalitetna ambalaža ključna za očuvanje svježine i sigurnosti hrane
Kvalitetna ambalaža igra ključnu ulogu u očuvanju svježine, kvalitete i sigurnosti hrane, posebno u industriji cateringa i dostave. Pravilno odabrana ambalaža ne samo da štiti hranu od vanjskih utjecaja, već omogućuje da hrana ostane svježa, ukusna i sigurna za konzumaciju do trenutka kada stigne do krajnjeg korisnika. Ambalaža In iz Mičevca donosi objašnjenje zašto je ulaganje u visokokvalitetnu ambalažu neizostavan dio uspješnog poslovanja u prehrambenoj industriji.Svježina hrane ključna je za zadovoljstvo korisnika, a ambalaža koja osigurava očuvanje okusa i teksture hrane je od presudne važnosti. Kvalitetna ambalaža mora biti izrađena od materijala koji sprječavaju prolazak zraka i vlage, čime se produžuje rok trajanja hrane. Na primjer, plastične posude s čvrstim poklopcima ili vakuumska ambalaža mogu spriječiti oksidaciju hrane i zadržati njenu svježinu mnogo duže. Ambalaža In nudi širok asortiman ambalaže dizajnirane da produži svježinu proizvoda i osigura kvalitetu hrane od trenutka pakiranja do isporuke.Sigurnost hrane također je jedan od najvažnijih aspekata prilikom odabira ambalaže. Hrana mora biti zaštićena od kontaminacije tijekom skladištenja, transporta i rukovanja. Neodgovarajuća ambalaža može dovesti do unosa bakterija, prljavštine ili drugih štetnih tvari, što predstavlja ozbiljan rizik za zdravlje potrošača. Ambalaža In pruža rješenja koja su testirana i certificirana kako bi se osigurala maksimalna sigurnost hrane, osiguravajući da vaši proizvodi ostanu sigurni za konzumaciju.Termoizolacija je još jedan važan faktor koji utječe na očuvanje svježine hrane. Topli obroci trebaju ostati topli, a hladni proizvodi moraju ostati hladni kako bi se održala njihova optimalna kvaliteta. Kvalitetna ambalaža, kao što su termoizolacijske posude i kutije, pomaže zadržati temperaturu hrane, čime se ne samo čuva okus, već i smanjuje rizik od kvarenja. Ambalaža In nudi inovativna rješenja za održavanje idealne temperature hrane tijekom dostave, bez obzira na vremenske uvjete.Ekološki aspekt ambalaže sve je važniji za moderne potrošače, koji su sve više usmjereni prema održivosti. Korištenje biorazgradivih ili recikliranih materijala ne samo da smanjuje ekološki otisak, već i poboljšava imidž vašeg brenda među ekološki osviještenim kupcima. Ambalaža In nudi ekološki prihvatljivu ambalažu koja zadovoljava visoke standarde kvalitete, a istovremeno doprinosi očuvanju okoliša.Estetika i praktičnost ambalaže također igraju važnu ulogu u cjelokupnom iskustvu korisnika. Osim što mora biti funkcionalna i osigurati svježinu, ambalaža mora biti praktična za korištenje i vizualno privlačna. Estetski dojmljiva ambalaža poboljšava prezentaciju proizvoda i stvara pozitivan dojam o vašem brendu. Ambalaža In omogućuje prilagodbu ambalaže prema specifičnim zahtjevima klijenata, stvarajući elegantna i praktična rješenja koja podižu razinu profesionalnosti vaših proizvoda.Zaključno, kvalitetna ambalaža igra ključnu ulogu u očuvanju svježine i sigurnosti hrane. Od zaštite od vanjskih utjecaja i održavanja temperature, do sprječavanja kontaminacije i stvaranja estetski privlačnih rješenja, ambalaža mora zadovoljiti sve aspekte kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta proizvoda. Ambalaža In iz Mičevca nudi raznolika rješenja prilagođena potrebama svakog poslovanja, osiguravajući da vaša hrana ostane svježa, sigurna i vizualno privlačna do trenutka dostave. Posjetite našu web stranicu te Facebook i Instagram profil.
Saznaj više
TIL TEKSTIL d.o.o.
Opremanje objekata: Kako odabrati idealne tekstilne proizvode
Poduzeće TIL TEKSTIL d.o.o. iz Zagreba specijalizirano je za opremanje objekata visokokvalitetnim tekstilnim proizvodima, pružajući rješenja koja zadovoljavaju najviše standarde estetike, funkcionalnosti i izdržljivosti. Odabir idealnih tekstilnih proizvoda ključan je za stvaranje ugodnog i estetski privlačnog prostora, bilo da se radi o hotelu, restoranu, uredu ili privatnom objektu. U ovom članku pružit ćemo smjernice za odabir tekstilnih proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.Prvi korak u odabiru idealnih tekstilnih proizvoda je definiranje svrhe i funkcionalnosti prostora koji opremate. Tekstilni proizvodi trebaju biti prilagođeni specifičnim potrebama i uvjetima korištenja. Primjerice, tekstil za hotele trebao bi biti izdržljiv, lako održiv i ugodan za goste, dok tekstil za urede treba biti estetski privlačan i funkcionalan. TIL TEKSTIL d.o.o. nudi širok spektar proizvoda koji su dizajnirani za različite namjene, osiguravajući da svaki prostor bude optimalno opremljen.Kvaliteta materijala ključan je faktor pri odabiru tekstilnih proizvoda. Kvalitetni materijali ne samo da osiguravaju dugotrajnost i otpornost na habanje, već pružaju i visoku razinu udobnosti i estetike. TIL TEKSTIL d.o.o. koristi samo najbolje materijale, uključujući pamuk, lan, vunu i mješavine sintetičkih vlakana, kako bi osigurao vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda. Biranje kvalitetnih materijala dugoročno se isplati, jer produžuje vijek trajanja tekstilnih proizvoda i smanjuje troškove održavanja.Estetika i dizajn tekstilnih proizvoda igraju važnu ulogu u stvaranju ugodnog i privlačnog ambijenta. Boje, uzorci i teksture trebaju biti pažljivo odabrani kako bi se uskladili s cjelokupnim interijerom i vizijom prostora. TIL TEKSTIL d.o.o. surađuje s dizajnerima interijera kako bi osigurao da svaki proizvod savršeno odgovara estetskim zahtjevima klijenata. Bilo da se radi o elegantnim zavjesama, luksuznoj posteljini ili modernim jastucima, pažljivo odabrani tekstilni proizvodi mogu značajno unaprijediti izgled prostora.Higijena i održavanje tekstilnih proizvoda još su jedan važan aspekt koji treba uzeti u obzir. Proizvodi koji su često korišteni, poput posteljine, ručnika i stolnjaka, trebaju biti lako perivi i otporni na česta pranja. TIL TEKSTIL d.o.o. nudi tekstilne proizvode koji su dizajnirani za jednostavno održavanje, zadržavajući pritom svoju mekoću, boju i oblik. Redovito održavanje tekstilnih proizvoda ključno je za očuvanje njihove kvalitete i svježine.Ekološka osviještenost postaje sve važnija u današnjem društvu, a mnogi klijenti preferiraju proizvode koji su ekološki prihvatljivi. TIL TEKSTIL d.o.o. nudi ekološki prihvatljive tekstilne proizvode izrađene od organskih materijala i u skladu s održivim praksama. Korištenjem ovih proizvoda možete pokazati svoju posvećenost zaštiti okoliša i privući ekološki osviještene goste i klijente.Zaključno, odabir idealnih tekstilnih proizvoda ključan je za stvaranje funkcionalnog, estetski privlačnog i ugodnog prostora. Poduzeće TIL TEKSTIL d.o.o. iz Zagreba nudi visokokvalitetne tekstilne proizvode koji zadovoljavaju sve potrebe opremanja objekata. Definiranje svrhe i funkcionalnosti prostora, odabir kvalitetnih materijala, pažljivo biranje estetike i dizajna, osiguravanje jednostavnog održavanja i ekološka osviještenost ključni su faktori koji će vam pomoći u odabiru idealnih tekstilnih proizvoda. S povjerenjem u usluge TIL TEKSTIL d.o.o., možete biti sigurni da će vaš prostor biti savršeno opremljen i zadovoljavati najviše standarde kvalitete i estetike. Posjetite nas na našoj web stranici.
Saznaj više
Restoran August
Zašto je lokalno uzgojena hrana najbolji izbor za vrhunsku kuhinju
Lokalno uzgojena hrana postala je ključan element u stvaranju vrhunskih gastronomskih iskustava, a Restoran August iz Varaždina ponosno koristi lokalne namirnice kako bi svojim gostima pružio najkvalitetnija jela. Lokalno uzgojena hrana nudi brojne prednosti koje ne samo da poboljšavaju okus i svježinu jela, već pridonose održivosti i podržavaju lokalnu zajednicu.Jedna od glavnih prednosti lokalno uzgojene hrane je svježina. Namirnice koje dolaze iz lokalnih izvora brzo stižu od polja do stola, što osigurava njihovu maksimalnu svježinu i nutritivnu vrijednost. Voće, povrće i meso koje se koristi u Restoranu August dolazi od lokalnih proizvođača, čime se osigurava da gosti uživaju u jelima koja su bogata okusima i hranjivim tvarima.Lokalno uzgojena hrana također igra važnu ulogu u očuvanju okoliša. Kraći transportni putevi smanjuju emisiju štetnih plinova i potrošnju goriva, čime se doprinosi smanjenju ekološkog otiska. Odabirom lokalnih namirnica, Restoran August aktivno pridonosi održivom poslovanju, što je važno za dugoročnu zaštitu okoliša.Podrška lokalnim poljoprivrednicima i proizvođačima još je jedan bitan aspekt. Kupovinom lokalno uzgojene hrane, restoran izravno doprinosi razvoju lokalne ekonomije i održava tradiciju malih proizvođača. To ne samo da jača lokalnu zajednicu, već i omogućuje gostima da uživaju u autentičnim, domaćim okusima koji odražavaju bogatstvo varaždinskog kraja.Još jedan važan aspekt lokalno uzgojene hrane je sezonalnost. Korištenje sezonskih namirnica omogućuje stvaranje jelovnika koji je usklađen s prirodnim ciklusima, što doprinosi raznolikosti jela i autentičnosti okusa. Restoran August redovito prilagođava svoj jelovnik kako bi iskoristio sezonske namirnice u njihovom najboljem trenutku, osiguravajući da svaki obrok bude jedinstveno gastronomsko iskustvo.Lokalno uzgojena hrana također ima višu kvalitetu okusa jer se često uzgaja s više pažnje i bez uporabe štetnih kemikalija. Zbog kraćeg vremena skladištenja i transporta, ove namirnice zadržavaju svoju prirodnu aromu i teksturu, što ih čini idealnim za pripremu vrhunskih jela.U Restoranu August vjerujemo da je lokalno uzgojena hrana najbolji izbor za stvaranje vrhunskih jela koja zadovoljavaju najzahtjevnije gastronome. Naša posvećenost korištenju lokalnih namirnica odražava našu želju da ponudimo samo najbolje, istovremeno podržavajući održivost i lokalnu zajednicu. Posjetite našu Facebook stranicu.
Saznaj više
Mesnica Davor Split
Od farme do stola: Kvalitetna janjetina, govedina i ostale delicije
U današnjem svijetu sve se više cijeni važnost kvalitetne hrane koja dolazi iz provjerenih i lokalnih izvora. Mesnica Davor iz Splita predana je filozofiji "od farme do stola", koja osigurava da njihovi proizvodi – od janjetine i govedine do drugih mesnih delicija – dolaze iz kontroliranih i pouzdanih izvora, pružajući kupcima vrhunsku kvalitetu i svježinu.Janjetina, jedno od specijaliteta Mesnice Davor, dolazi s lokalnih farmi koje su poznate po pažljivom uzgoju životinja. Janjetina je meso koje se ističe svojom nježnošću, bogatim okusom i nutritivnom vrijednošću. Kada meso dolazi iz kontroliranih uzgojnih uvjeta, kao što je slučaj s Mesnicom Davor, možete biti sigurni da dobivate proizvod vrhunske kvalitete. Janjetina je izuzetno cijenjena u domaćim kuhinjama, posebno prilikom pripreme tradicionalnih jela poput pečene janjetine na ražnju ili pod pekom, a njezina kvaliteta izravno utječe na uspjeh svakog jela.Govedina iz Mesnice Davor također je poznata po svojoj kvaliteti. Govedo uzgojeno na ekološki održiv način, hranjeno prirodnom hranom i uzgajano u humanim uvjetima, rezultira mesom koje je sočno, bogato okusom i idealno za raznovrsna jela, od pečenja do bifteka. Kvalitetna govedina sadrži pravilno raspoređenu masnoću, poznatu kao mramoriranje, koja daje mesu bogat okus i savršenu teksturu prilikom kuhanja.Osim janjetine i govedine, Mesnica Davor nudi i druge mesne delicije koje su idealne za svakodnevne obroke i svečane prigode. Od svinjetine koja je pogodna za pripremu roštilja, do piletine i puretine koje su omiljene zbog svoje lagane teksture i brze pripreme, svi proizvodi dolaze iz pouzdanih izvora i redovito prolaze stroge kontrole kvalitete. Mesnica Davor osigurava da njihovi kupci uvijek dobiju svježe meso, vrhunske kvalitete, što je ključno za pripremu ukusnih i zdravih jela.Filozofija "od farme do stola" naglašava važnost kratkog lanca opskrbe, što znači da meso dolazi izravno s lokalnih farmi do mesnice, bez dugotrajnog skladištenja ili transporta, što jamči svježinu i očuvanje nutritivnih vrijednosti. Mesnica Davor njeguje suradnju s domaćim farmerima, čime doprinosi lokalnoj ekonomiji, a istovremeno osigurava najvišu razinu kvalitete proizvoda.Zaključno, Mesnica Davor iz Splita ponosna je na svoju ponudu janjetine, govedine i ostalih mesnih delicija koje dolaze iz kontroliranih i pouzdanih izvora. Uz filozofiju "od farme do stola", svaki komad mesa koji se nađe na vašem stolu jamči svježinu, okus i kvalitetu koje su ključne za pripremu izvrsnih jela. Kroz pažljivo birane proizvode i predanost lokalnim izvorima, Mesnica Davor osigurava da svako jelo bude pravo gastronomsko zadovoljstvo. Posjetite naš Facebook i Instagram profil.
Saznaj više
Zanimljivo
ADRIA CONVEX d.o.o.
Zašto je redovno održavanje kuhinjske opreme ključno za poslovanje?
U svijetu ugostiteljstva, kvaliteta usluge ovisi o brzini, efikasnosti i dosljednosti u pripremi jela. Profesionalna kuhinjska oprema svakodnevno je izložena intenzivnoj upotrebi, a svaki kvar ili nepravilnost može uzrokovati zastoje u radu, kašnjenja u posluživanju i smanjeno zadovoljstvo gostiju. Kako bi se osigurala pouzdanost, produžio vijek trajanja uređaja i izbjegli skupi popravci, redovno održavanje postaje ključan faktor u poslovanju svakog restorana, hotela ili kantine.Manji kvarovi znače manje troškoveJedan od najčešćih razloga zbog kojih dolazi do neočekivanih kvarova jest neredovito čišćenje i zanemarivanje sitnih problema koji se s vremenom mogu pretvoriti u ozbiljne tehničke kvarove. Masnoća, ostatci hrane i nakupine kamenca mogu otežati rad uređaja poput pećnica, roštilja, friteza i perilica posuđa. Kada se oprema ne servisira na vrijeme, dolazi do povećane potrošnje energije, neujednačenog kuhanja, pregrijavanja i, u konačnici, prestanka rada uređaja baš onda kada je to najmanje poželjno.Redovito održavanje pomaže u otkrivanju i otklanjanju sitnih problema prije nego što se pretvore u skupe popravke ili zahtijevaju zamjenu cijelog uređaja. Preventivnim pristupom mogu se značajno smanjiti operativni troškovi i izbjeći neplanirani zastoji u radu.Dulji vijek trajanja opremeProfesionalna kuhinjska oprema velika je investicija, a nitko ne želi mijenjati skupe uređaje prije nego što je to zaista potrebno. Pravilnim održavanjem i servisiranjem osigurava se optimalan rad uređaja kroz dulje razdoblje, što znači da oprema može služiti godinama bez većih problema.Pravodobna zamjena filtera, provjera električnih komponenti, čišćenje masnoća i održavanje rashladnih sustava ključni su koraci koji doprinose dugovječnosti kuhinjske opreme. Umjesto da se suočite s naglim kvarom koji zahtijeva hitnu zamjenu uređaja, redovito održavanje omogućuje planiranje zamjena i ulaganja, čime se olakšava financijsko upravljanje poslovanjem.Zadovoljavanje higijenskih i sigurnosnih standardaHigijena u profesionalnoj kuhinji nije samo pitanje estetike, već zakonska obveza. Nečistoća, masnoće i bakterije mogu se brzo nakupljati na neodržavanim uređajima, što može dovesti do zdravstvenih rizika i potencijalnih inspekcijskih problema. Redovito čišćenje i održavanje pomažu u sprječavanju kontaminacije hrane i osiguravanju usklađenosti s HACCP standardima i ostalim sanitarnim propisima.Osim higijene, sigurnost osoblja u kuhinji ovisi o ispravnosti uređaja. Električni i plinski uređaji koji nisu pravilno održavani mogu predstavljati rizik od požara ili eksplozije. Pravovremena provjera instalacija i komponenti smanjuje te rizike i osigurava sigurno radno okruženje za zaposlenike.Bolja učinkovitost i veće zadovoljstvo gostijuUspješno ugostiteljsko poslovanje temelji se na brzini i konzistentnosti u pripremi hrane. Kada oprema radi ispravno, kuhinjsko osoblje može raditi bez prekida, a jela će biti poslužena na vrijeme i u očekivanoj kvaliteti.Pećnice koje ravnomjerno peku, friteze koje održavaju stabilnu temperaturu ulja i hladnjaci koji osiguravaju optimalne uvjete čuvanja namirnica ključni su za kvalitetu hrane koja se poslužuje gostima. Neispravni uređaji mogu usporiti rad, izazvati kašnjenja i smanjiti produktivnost osoblja, što se može negativno odraziti na iskustvo gostiju i reputaciju ugostiteljskog objekta.Profesionalno održavanje kuhinjske opreme – ključ uspješnog poslovanjaKako bi se osigurala dugovječnost i besprijekoran rad kuhinjske opreme, najbolje je surađivati s pouzdanim servisnim partnerom koji će pravovremeno provoditi preventivne preglede, čišćenje i servisiranje uređaja. Stručni servis omogućuje brzu dijagnostiku potencijalnih problema i njihovo rješavanje prije nego što dovedu do ozbiljnih zastoja u radu kuhinje.Ako želite osigurati da vaša profesionalna kuhinjska oprema radi besprijekorno i dugoročno, obratite se stručnjacima iz ADRIA CONVEX d.o.o. iz Opatije. Njihova usluga servisa i održavanja omogućuje ugostiteljima i prehrambenim objektima da izbjegnu skupe kvarove, produlje vijek trajanja uređaja i osiguraju učinkovito poslovanje bez neplaniranih zastoja.
Saznaj više
MESNICA "AS"
Sve o bifteku, ramsteku i krmenadlama – Kako pripremiti savršeno pečenje
Savršeno pripremljeno meso, bilo da je riječ o bifteku, ramsteku ili krmenadlama, može postati zvijezda svakog obroka. Ključ za postizanje vrhunskog okusa leži u odabiru kvalitetnog mesa, pravilnoj pripremi i odabiru odgovarajuće tehnike pečenja. U Mesnici AS iz Zagreba, možete pronaći vrhunske komade mesa koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.Biftek, poznat po svojoj mekoći i delikatnom okusu, jedan je od najcjenjenijih komada goveđeg mesa. Za postizanje savršenog rezultata, važno je da meso bude sobne temperature prije pečenja. Kratko pečenje na visokoj temperaturi omogućuje stvaranje hrskave vanjske korice, dok unutrašnjost ostaje sočna i mekana. Za one koji preferiraju savršenu sredinu, preporučuje se pečenje do medium rare stupnja, kada meso zadržava svoju sočnost i bogat okus.Ramstek, s nešto izraženijim okusom, savršen je izbor za ljubitelje govedine. Ovaj komad mesa zahtijeva pažljivo pečenje kako bi zadržao svoju sočnost. Marinade na bazi maslinovog ulja, češnjaka i začinskog bilja mogu dodatno naglasiti njegov okus. Ramstek je idealan za pripremu na roštilju ili u tavi, a preporučuje se posluživanje s laganim prilozima poput povrća na žaru ili krumpira.Krmenadle, klasičan izbor svinjskog mesa, nude nevjerojatnu svestranost u pripremi. Da bi se postigla maksimalna sočnost, preporučuje se mariniranje mesa nekoliko sati prije pečenja. Marinade na bazi jogurta, senfa ili meda i začina čine krmenadle mekanima i ukusnima. Pečenje na umjerenoj temperaturi omogućuje ravnomjerno kuhanje i očuvanje prirodnih sokova mesa.Uz kvalitetno meso, pravilna tehnika pečenja ključna je za postizanje najboljih rezultata. Koristite termometar za meso kako biste osigurali optimalnu unutarnju temperaturu – biftek i ramstek najčešće se pripremaju na 52-57°C za medium rare, dok krmenadle zahtijevaju malo višu temperaturu od 63-70°C za sigurnu konzumaciju.U Mesnici AS iz Zagreba, stručni mesari uvijek su dostupni za savjet o odabiru i pripremi mesa. Njihova ponuda uključuje najkvalitetnije komade mesa koji su pažljivo odabrani i pripremljeni kako bi osigurali vrhunski obrok. Uz njihovu stručnost i vašu pažnju prema detaljima, svaki obrok može postati pravo gastronomsko remek-djelo.Bez obzira na to jeste li početnik u kuhinji ili iskusni majstor, pravilna priprema bifteka, ramsteka i krmenadli jamči uspjeh. Odabirom kvalitetnog mesa i pravilnim tehnikama, svaki obrok može postati nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste.
Saznaj više
Ugostiteljska Oprema - db Oprema
Topli i hlađeni elementi od inoxa: Ključ uspjeha svake profesionalne kuhinje
U svijetu profesionalnog ugostiteljstva, kvalitetna oprema igra presudnu ulogu u postizanju vrhunskih rezultata. Topli i hlađeni elementi od inoxa neizostavan su dio svake moderne kuhinje, omogućujući učinkovitost, higijenu i dugotrajnost. Poduzeće DB-OPREMA iz Velike Gorice nudi širok asortiman ovih elemenata, dizajniranih prema najvišim standardima ugostiteljske industrije.Inox je materijal koji dominira u profesionalnim kuhinjama zbog svoje izdržljivosti, otpornosti na koroziju i jednostavnog održavanja. Topli elementi od inoxa, poput grijaćih vitrina, bain-marie jedinica i toplih ploča, omogućuju ravnomjernu distribuciju topline, što osigurava da jela ostanu topla i svježa tijekom posluživanja. Ovi uređaji su ključni za svaki restoran, hotel ili catering uslugu koja želi svojim gostima pružiti uvijek topla i ukusna jela.S druge strane, hlađeni elementi poput hladnih stolova, rashladnih vitrina i hladionika, od suštinskog su značaja za pravilno skladištenje i prezentaciju namirnica. Inox konstrukcija ovih elemenata ne samo da osigurava dugotrajnost, već i pridonosi održavanju visokih higijenskih standarda. Namirnice čuvane u inox hlađenim elementima zadržavaju svoju svježinu, a rashladni uređaji omogućuju preciznu kontrolu temperature, što je presudno za očuvanje kvalitete hrane.Poduzeće DB-OPREMA specijalizirano je za proizvodnju i isporuku prilagođenih rješenja za profesionalne kuhinje. Naši topli i hlađeni elementi od inoxa dizajnirani su kako bi zadovoljili potrebe svakog ugostiteljskog objekta, bilo da se radi o malom restoranu ili velikom hotelskom kompleksu. Visoka funkcionalnost i vrhunski dizajn omogućuju ne samo učinkovit rad, već i estetski ugodan izgled kuhinje, što je važno u modernim otvorenim kuhinjama.Ako tražite pouzdanu opremu koja će osigurati vrhunsku kvalitetu pripreme, skladištenja i posluživanja hrane, DB-OPREMA iz Velike Gorice vaš je idealan partner. Naša ponuda toplih i hlađenih elemenata od inoxa nudi sve što vam je potrebno za uspješno poslovanje u ugostiteljstvu. Posjetite nas i otkrijte kako možemo unaprijediti vašu kuhinju. Posjetite našu web stranicu te Facebook profil.
Saznaj više