OCIJENI
Adresa: Ilica 470
10000 Zagreb
Telefon:
091 2018 693 091 2018 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.grafobiro-dominic.hr/
Djelatnosti: Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: tisak, offset, digitalni, posjetnice, pozivnice plakati, mape, kuverte, memorandumi, blokovi, kalendari, Roll up, naljepnice, etikete, vizitke, fascikli, letak, flayer, spiralni uvez, katalog, planer,papirnate vrećice, knjige, uplatnice, računi, HUB obrasci, mailing, personalizacija, cjenici, wobleri, promo ambalaža, kutijice
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka smo koja s ponosnom ističe svoje obiteljske temelje i uspješno odolijeva izazovima kriza, konkurencije i zahtjevima klijenata koji su kod nas uvijek na prvom mjestu i u pravu.

Neizvjesnost u koju smo krenuli prije četvrt stoljeća, uz čvrstu podršku obitelji, skromnog kapitala i velike vizije obistinila se u najboljem mogućem svjetlu.

Naš najjači adut je naš vjerni tim djelatnika koji je svjestan da je kupac uvijek na prvom mjestu i uvijek u pravu.

Znamo da je ta fraza stereotip ali nama je to osnovna smjernica u poslovanju. Zbog toga smo i uveli ISO standarde za kontrolu proizvoda kao jamstvo kupcu da će proizvod uvijek stići na traženu adresu, u traženo vrijeme i u traženoj kvaliteti.

Naša vizija je opstati na tržištu i biti stalno u vrhu branše. Proteklih 26 godina poslovanja nije mala stvar.

Cilj nam je uvijek pratiti novitete u tiskarskoj industriji i zapošljavati mlade educirane djelatnike koji su željni raditi u timu spremnom na nova znanja i brze i stalne promjene.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI