OCIJENI

Donosimo sve opcije uklanjanja dlačica

Objavljeno: 17.6.2021. 10:23

Bliži se ljeto, a s njime i ogromni problem svake žene – dlačice. Svake godine nas čini nervoznima spoznaja da se iznova moramo depilirati i time trošiti vrijeme i novac, a ponekad metoda za koju se odlučimo ne odgovara našoj koži niti potrebama. Na tržištu postoji mnoštvo različitih opcija za uklanjanje dlačice i često nismo sigurni za koju bismo se trebali odlučiti. Upravo iz toga razloga vam u prilogu donosimo zanimljive opcije uklanjanja dlačica te se nadamo da ćemo vam uspjeti olakšati odabir.

Depilacija – vosak

Depilacija voskom, odnosno cink-oksid voskom uklanja dlačice iz korijena te ne grebe kožu i ne šteti je. Vrlo je jednostavna za korištenje i čišćenje, a dlačice nakon nje vidno rastu sporije i gube na čvrstoći!
Depilacija perron rigot voskom

Tražite li bezbolnu i učinkovitu vrstu depilacije, upravo ste je pronašli! Zahvaljujući plastificiranom vosku ove depilacije nećete osjećati bol niti će se pojaviti ono dosadno crvenilo koje teško prolazi. Odlična je stvar što ga možete koristiti na svim zonama po tijelu, a izuzetno je učinkovit i kod najosjetljivijih područja, poput bikini zone. Predstavlja jedan od noviteta kada je depilacija u pitanju, ali iz dana u dan oduševljava sve veći broj žena.
 
Egipatska depilacija

Egipatska depilacija, odnosno depilacija šećernom pastom, već neko vrijeme prednjači u odabiru brojnih žena. Vrlo je efikasna i jednostavna, a njezine benefite otkrili su još narodi drevnoga svijeta! Zanimljivo je da, osim što njome vaša koža postaje glatka i nježna, egipatskom depilacijom dobivate i gratis piling za tijelo koji nježno uklanja staru kožu i time je pozitivan učinak još vidljiviji!

Budući da je ljeto već pokucalo na vrata, za vrstu depilacije odlučite se čim prije! Ako i dalje imate nedoumica oko opcije za koju biste se odlučili, javite se stručnjacima kozmetičkoga salona Iva kozmetika. Njihov će vas predani i stručni tim pobliže upoznati s benefitima brojnih vrsta depilacija za koje su stekli znanje putem edukacija, i sigurni smo da ćete do odluče doći brže nego ikada!

OCIJENI