OCIJENI
Adresa: Nova cesta 71
10000 Zagreb
Telefon:
01 3777 377 01 3777 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.genius.com.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Alarmni sustavi, video nadzor - servis
Sigurnost, zaštita na radu
Ključne riječi: KAMERA - BEŽIČNI DETEKTOR POKRETA - BEŽIČNI ALARM - VIDEONADZOR - VIDEONADZOR KOMPLET - BEŽIČNA IP KAMERA - CIJENA MONTAŽE ZA VIDEONADZOR - IR KAMERA - SNIMAČ - ALARM - PORTAFON - NADZORNE KAMERE - ZAŠTITA - VIDEO NADZOR - termometar beskontaktno mjerenje temperature
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

U proteklih pet godina, od 2011. do 2015., u Hrvatskoj je izvršeno gotovo 88.000 provala, a ukupna šteta samo u jednoj, 2015. godini, iznosila je gotovo 140 milijuna kuna. Nemojte biti dio ove statistike i osigurajte sebe, svoj dom ili poslovni prostor od provala! 

Tvrtka GENIUS D.O.O sa prisutna je na tržištu RH više od 12 godina u području tehničke sigurnosti.

U svojoj ponudi imamo raznolike proizvode za sigurnost doma i opreme za kontrolu pristupa i nadzor objekta. U posljednje vrijeme se između ostalog bavimo maloprodajom Hikvision proizvoda.

U našoj ponudi se mogu pronaći mnoge kamere za videonadzor, snimači, kao i sva dodatna oprema vezana za videonadzor. Osim toga prodajemo i sve za sigurnost doma i objekata – alarmnu opremu, opremu za kontrolu pristupa, portafonsku opremu i opremu za vatrodojavu.

Trudimo se biti inovativni i kupcima uvjek predstaviti najnovije tehnologije dostupne u svijetu tehničke zaštite. Dugogodišnje iskustvo i tim stručnjaka iz više različitih područja omogućava nam da budemo uvijek korak ispred drugih.

Posebno moramo istaknuti naše suradnike, tim tehničara koji pedantno, brzo i stručno obavljaju montaže sustava.

Zahvaljujući iskustvu, dobrim cijenama, tehničarima i post prodajnom supportu iza nas je stotine projekata i instaliranih sustava.Video nadzor, alarmni sustavi - prodaja,montaža, servis,korisnička podrška


Više na www.genius.com.hr.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI