OCIJENI

Dental Mimica

Ivane Brlić Mažuranić 2c, 10 000, Zagreb

Brižna njega za bezbrižan osmijeh... i tako od 1998. godine.

Oralno zdravlje kod pacijenata starije dobi, dental Mimica

0 pregleda/dan | Objavljeno: 21.03.2024. 16:56

Oralno zdravlje kod pacijenata starije dobi Zdravi zubi i desni nisu važni samo za lijep osmijeh i lakše hranjenje, već i općenito za zdravlje osoba treće dobi. Barem 25 posto osoba starijih od 65 godina nema više svoje prirodne zube. Kako starite, usna šupljina postaje sve isušenija i sve je teže spriječiti karijes, tako da pravilna oralna higijena, uključujući i redovite preglede kod stomatologa, treba postati prioritet. Zdrav režim doprinosi kvalitetnom životu

U TREĆOJ ŽIVOTNOJ DOBI Pravilna prehrana dovoljno je dobra obrana protiv tjelesnoga i duševnog starenja. Umjerena tjelesna aktivnost povoljno djeluje na sve organe i podržava fizičku i mentalnu kondiciju, odgađa degenerativne procese, pruža nove sadržaje, zadovoljstvo i radost, sprečava umor i donosi svježinu. Zahvaljujući porastu standarda i napretku zdravstvene zaštite, u razvijenim se zemljama produljio životni vijek i porastao udio starijih osoba u cjelokupnoj populaciji, a samim tim i broj mnogih kroničnih bolesti među kojima psihički poremećaji čine znatan udio, pa on u osoba starijih od 65 godina iznosi do 30%. Ljepota proizlazi sa puno strana pa je tako jedna od ključnih točaka ljepote i lijep i zdrav osmijeh.

dental-centar-mimica.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI