OCIJENI

3 razloga zašto iznajmiti privatni smještaj u centru Zagreba

Objavljeno: 19.10.2020. 11:53

Zagreb je grad bogat poviješću i znamenitostima. Prošetati glavnim trgom gdje se sijeku brojni plavi tramvaji ili se provozati famoznom žičarom prava je uživancija za sve posjetitelje. Privatni smještaj postao je vrlo pristupačan konkurentan, a to znači da se sve više turista odlučuje za isti. Zašto je tome tako donosimo u nastavku.

1. Komocija

Bilo da na putovanje idete sami, s partnerom ili nekom drugom bliskom osobom, vjerojatno očekujete neku vrstu privatnosti. Sigurni smo da se tijekom odmora ne želite nepotrebno gužvati u višekrevetnim sobama s nepoznatim ljudima. Kako biste zadržali vlastiti komoditet, ali uz dozu opuštenosti, iznajmljivanje npr. privatne sobe s vlastitom kupaonicom pravi je pogodak.

2. Cijena

Iznajmljivanje privatnoga smještaja uvijek je jeftinije. Sigurno postoje bolji načini od trošenja viška novaca, nego da ga potrošite na skuplji smještaj. Ipak je Zagreb prepun caffe barova, restorana, slastičarnica, dućana i svega ostalog.


3. Blizina

Vaš odmor vjerojatno, nažalost, ne traje vječno. Upravo je radi toga razloga važno biti što bliže vrevi glavnih događanja. Njih u Zagrebu nikada ne manjka. Grad iz godine u godinu broji sve više različitih festivala koji se većinom smještaju u blizini glavnoga trga. Kako ne biste trošili vječnost do istih, važno je odabrati smještaj s dobrom lokacijom.

Upravo se na području Jukićeve ulice, područja tzv. Donjeg grada, nalazi jedan zanimljiv turistički objekt. Kompleks se sastoji od više dvokrevetnih soba sa zasebnim kupaonicama, besplatnim internetom i klima uređajem. Savršeno, zar ne? Također, ako do Zagreba putujete vlastitim automobilom, postoji i mogućnost parkinga. Najbolje je to što do centra imate samo tristotinjak metara, a to pak znači da ćete čim se probudite potrošiti samo nekoliko minuta kako biste ugledali kip bana Josipa Jelačića. Sigurni smo da želite što prije osigurati svoju sobu u Jukićevoj ulici za vaš dnevni, ili višednevni, odmor. Više o sobama možete pronaći na linku. Sretan put i ugodan odmor!

OCIJENI