OCIJENI
Adresa: Ruđera Boškovića 27
21000 SPLIT
Mobitel:
098 260 726 098 260 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://movis.hr

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Ključne riječi: Konzalting, edukacije, ljudski resursi, coaching, savjetovanje u poslovanju, edukacije za osobni razvoj, upravljanje ljudskim resursima edukacija, hr edukacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Movis!

Tko sam ja?
Ja sam Sandra Čanić. Iza mene je gotovo dvadeset godina rada u područjima upravljanja ljudskim resursima, organizacijskog razvoja, savjetodavnog i psihoterapijskog rada i isto toliko godina kontinuiranog profesionalnog usavršavanja.

Svoju karijeru sam, kao apsolventica studija psihologije na Filozofskom fakultetu sveučilišta u Zagrebu, započela u PLIVI d.d. 2001.  u područjima upravljanja inovativnosti i razvoja menadžmenta, gdje sam i diplomirala 2002. na temi inovacijske klime.

2004. godine upisujem četverogodišnju edukaciju iz geštalt i integrativne psihoterapije (Institute fur Integrative Gestalttherapie Wurzburg – IGW)
2005. godine odlazim iz Plive, te narednih 7 godina radim u CEMEX Hrvatska d.d. na poziciji voditeljice planiranja i razvoja kadrova.
2006. godine završavam edukaciju iz sistemskog geštalt coachinga.
2007. godine započinjem radom kao privatnik – konzultant i psiholog.
2008. godine prihvaćam priliku za vodstvo odjela ljudskih potencijala u Radisson Blu Resort & Spa, Split na kojoj poziciji ostajem do siječnja 2020., kada se ponovo vraćam u „privatne“ vode.


Dobitnica sam društvenog priznanja “Marulić: Fiat Psychologia” za osobiti doprinos u hrvatskoj primijenjenoj psihologiji u 2016.
  • 2020. sam primljena u HUP-ovu Bazu poslovnih žena Hrvatske.

  • Radeći niz godina u velikim organizacijama, imala sam sjajnu priliku raditi s vrlo različitim ljudima u vrlo različitim okruženjima, educirati se i putovati. 

  • Danas kao privatnica, vlasnica obrta MOVIS za poslovno savjetovanje, edukaciju i psihoterapiju, surađujem kako s pojedincima tako i s organizacijama i udrugama na područjima edukacije, coachinga, psihoterapije, programa podrške zaposlenicima te općenito organizacijskog razvoja i “wellbeing-a”.

.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI