OCIJENI

Vrhunska abrazivna sredstva: SAIT abrazivi za sve površine

Objavljeno: 10.9.2020. 17:01

Abrazivi su tvari koje se koriste za zračno (tlačno ili injekcijsko) ili strojno čišćenje i pripremu neke površine za daljnje tehnološke postupke. Najčešće se abrazivna sredstva koriste pri mehaničkoj obradi i čišćenju površina u građevinarstvu poput metala i drva. Neke uobičajene uporabe abraziva uključuju brušenje, poliranje, rezanje, bušenje te oštrenje.

Abrazivi su vrlo pristupačni te se naveliko koriste u širokom spektru industrijskih, kućanskih i tehnoloških primjena. To dovodi do velikih razlika u fizikalnom i kemijskom sastavu abraziva, kao i u obliku abraziva. Vrsta i veličina zrna abrazivnog sredstva ovise o stanju i vrsti podloge koja se čisti, traženom stupnju čišćenja i potrebnoj hrapavost, premazu koji će se nanositi te radnim uvjetima.

Tvrtka SAIT koja već dugi niz godina proizvodi abrazivna sredstva prepoznata je kao kvalitetan proizvođač abraziva koji opskrbljuje proizvode industrijskim profesionalcima za sve primjene u vezi s preradom metala, drveta, kamena i građevinskih materijala, zajedno s kompletnom paletom proizvoda pogodnih za autolimariju i popravak vozila nakon automobilskih nesreća.Velik izbor SAIT abrazivnih sredstava dostupan je i u Hrvatskoj. Tvrtka DeNi d.o.o. već se skoro 30 godina bavi distribucijom tehničkim robama pa tako i prodajom SAIT abrazivnih sredstava. Njihova ponuda obuhvaća abrazive za metal, drvo, te abrazive za građevinarstvo i autolimariju. Više o bogatoj ponudi potražite na https://www.deni.hr/sait

OCIJENI