OCIJENI

Servis i popravak vanbrodskih motora

Objavljeno: 11.9.2020. 8:07

Tko želi biti nasukan na pučini ili negdje u zaleđu s mehaničkim problemom koji se lako mogao izbjeći uz samo malo preventivnog održavanja? Vjerujemo da je odgovor - nitko. Zato upućujemo da odgovornim postupanjima, točnije redovnim servisom i popravcima možete postići da vaš vanbrodski motor radi pouzdano i bez ikakvih poteškoća dugo vremena. Jer se nitko ne želi naći usred planiranja pomorskog putovanja kada se desi kvar vanbrodskog motora na vašem plovilu.

Ako ste nedavno kupili novi vanbrodski motor, u vašem je najboljem interesu da besprijekorno radi. Prednost novijih vanbrodskih motora je u tome što nude tehnološki napredne dizajne i odlikuju se vrhunskim inženjeringom. Uz najnovije i najveće vanbrodske motore, proizvođači koriste široku paletu tehnologija i značajki dizajna nastojeći poboljšati performanse i pouzdanost, istodobno povećavajući ekonomičnost potrošnje goriva i smanjujući emisije. Stoga, vjerujemo da vam je u cilju osigurati i daljnji besprijekoran rad vašeg novog vanbrodskog motora, kako bi se isplatilo vaše financijsko ulaganje, ali i kako biste mogli opušteno uživati ploveći.

Također, važno je znati da je jedan od nedostataka modernog inženjerstva taj što su najnoviji elektronički upravljani sustavi prilično složeni i ako ih na bilo koji način zanemarite, možda vas očekuje neugodno iznenađenje.

Naravno, izuzetak kod servisa i popravljanja nisu ni stariji motori. Štoviše, upravo starije vanbrodske motore treba što češće servisirati zbog njihova “trošenja” i dužeg rada.

Bez obzira na to o kojoj je vrsti motora riječ, svi su vanbrodski motori dizajnirani tako da se prosječan vlasnik ne može sam u potpunosti brinuti o njihovu održavanju, osim ako nije certificirani, tvornički obučeni tehničar. U vašem je interesu prepustiti težak zadatak obavljanja godišnjeg servisa ili popravka nekome s dugogodišnjim iskustvom. Nećete pogriješiti ako svoj motor prepustite u ruke vrhunskih profesionalaca iz tvrtke DeNi d.o.o. koji imaju dugogodišnje iskustvo u servisu i popravku vanbrodskih motora. Također, osim servisa i popravka nude velik izbor potrošnih i zamjenskih dijelova za vanbrodske motore marke Tohatsu i Mercury.

OCIJENI