OCIJENI

Otkrivamo zašto obožavamo mezoterapiju

Objavljeno: 2.6.2021. 12:17

Skladno oblikovano tijelo san je svake žene. Zadovoljstvo vlastitim izgledom podiže sveukupno samopouzdanje osobe i otvara mnoga druga vrata u životu. Samopouzdanje može negativno ili pozitivno utjecati na kvalitetu života, stoga je vrlo bitno biti zadovoljan sobom. Iako nije sve u izgledu, veliki dio samopouzdanja krije se upravo u našoj vanjštini, stoga ju moramo njegovati i voditi brigu o njoj.
 

Osim kvalitetnom i zdravom prehranom, vježbanjem, za sve ono što nam majka priroda nije podarila, a željeli bismo promijeniti, pobrinuli su se kozmetički i zahvati plastičnih operacija. Kao posljedica nezdravog načina života, stresa, genetskih predispozicija, ali i starenja, koža gubi sjaj i elasticitet, što rezultira stvaranjem bora i drugih znakova starenja.

Rješenje za ovu vrstu problema je mezoterapija - u potpunosti prirodan tretman pomlađivanja i regeneracije kože kojim se u gornje slojeve kože ubrizgavaju vitamini, enzimi, antioksidativna sredstva i drugi revitalizirajući sastojci koji hidratiziraju i dubinski revitaliziraju kožu prodirući u dublje dijelove kože, gdje je njihova djelotvornost najučinkovitija. Ovaj serum mladosti zapravo potiče proizvodnju kolagena i elastina te na taj način štiti kožu od oštećenja i vraća joj sjaj i vlagu.

Mezoterapijom se koža zateže, bore se zaglađuju, a hiperpigmentacijske mrlje posvjetljuju. Osim u svrhu zatezanja kože, vraćanja tonusa i sjaja, koristi se i za poticanje rasta kose, ali i za druge estetske probleme - minimalizaciju problema atrofije, rješavanje ožiljka od akni, stimuliranje metabolizma stanica.
 

Revolucija kozmetičke mezoterapije

BDR (Beauty Defect Repair) je revolucionarna metoda kozmetičke mezoterapije koja graniči s medicinskim zahvatom i izuzetno visokim stupnjem učinkovitosti. Pogodan je za sve kože i za sve dobne skupine, a rezultati su najvidljiviji kod osoba s tankom, suhom i sivkastom kožom, kao i onima s kožom oštećenom na suncu. Kod tretiranja kože, preporučuje se više tretmana prema individualnom planu terapije - ovisno o stupnju i vrsti problema klijenta.

Osobama koje iz nekog razloga - genetike ili pak hormonalnog poremećaja pretjerano ispada kosa, preporučuje se mezoterapija vlasišta čime se hidratizira vlasište, uklanja perut, gubitak kose se znatno usporava, dok se folikula dlake istovremeno obnavlja i jača. Kao takav, tretman je idealan za slabu i oštećenu kosu, kao i za mastan tip kose ili vlasište sklono seboreji.

Mezoterapija zaista može promijeniti vašu kožu i učiniti je zdravijom u Beauty centru Etoile u Splitu. Obratite nam se s povjerenjem i vratite svoje samopouzdanje!

Foto: Freepik

OCIJENI