OCIJENI

O-Shot: Pomicanje granica seksualnog užitka

Objavljeno: 17.3.2021. 7:54

Orgazam predstavlja vrhunac seksualnog doživljaja odnosno seksualni klimaks te pruža najintenzivniji osjećaj užitka koji čovjek može doživjeti, a čak je i Mozart davno pisao o tome kako se muškarac i žena u tim trenucima uzdižu do božanstvenosti.

Dok se kod muškaraca orgazam manifestira vrlo nedvosmisleno i postiže mnogo jednostavnije, velik broj žena, s druge strane, postizanje vrhunca smatra privilegijom pa čak i luksuzom.

Dok muškarac ne može odglumiti ejakulaciju, žena može vrlo uspješno odglumiti svoj seksualni vrhunac. Studije su pokazale kako oko 10% žena nije nikad doživjelo orgazam, a preko 40% ga redovito glumi.

Što kad bismo vam rekli da za to postoji prirodno, brzo, jednostavno i bezbolno rješenje?
 
  • ZDRAVSTVENE DOBROBITI ORGAZMA
Prije svega, iznimno je važno naglasiti kako osim samog osjećaja užitka, orgazam sobom donosi i mnogobrojne dobrobiti za fizičko i mentalno zdravlje žene, a od kojih se posebno ističu sljedeće:
 
  1. Podiže raspoloženje izlučivanjem endorfina.
  2. Pomaže pri uspavljivanju i pruža kvalitetniji san.
  3. Jača imunitet.
  4. Otklanja glavobolju.
  5. Smanjuje stres.
  6. Regulira menstrualni ciklus.
  7. Pomaže parovima pri dubljem povezivanju.
No unatoč brojnim dobrobitima koje ima, orgazam za veliku većinu žena još uvijek predstavlja nešto nedostižno i misteriozno.
Pitate se zbog čega je to tako?
 
ŽENSKI ORGAZAM KAO TABU TEMA

Ženski orgazam bitno je zamršenija i kompleksnija pojava u odnosu na muški.

Prije svega, tu je i niz problema na fizičkoj razini do kojih dolazi nakon trudnoće, poroda i uslijed prirodnog procesa starenja.
Sve to uvelike može utjecati na samopouzdanje i seksualnu želju kod žene koja se, opterećena estetskim i medicinskim problemima intimne regije, ne može opustiti prilikom odnosa, a što u konačnici rezultira nekvalitetnim orgazmom ili pak njegovim potpunim izostankom.

Zbog toga žene često gube interes za spolni život te izbjegavaju spolne odnose, a njihovim prestankom tegobe se još više produbljuju.

Kod ženskog orgazma veliku ulogu igraju i ostali psihološki utjecaji i konzervativni vrijednosni sustavi koji nas okružuju, a koji često s osudom i nezainteresiranošću gledaju na seksualni užitak žene i time ga sputavaju.
 
  • O-SHOT UZ INDIVIDUALIZIRANI PSIHOLOŠKI PRISTUP – POMICANJE GRANICA SEKSUALNOG UŽITKA
U Poliklinici MakeOver na raspolaganju stoji čitav niz suvremenih, potpuno bezbolnih, neinvazivnih i nekirurških postupaka koji predstavljaju posebnu vrstu seksualnog wellnessa.

S pomoću njih te uz individualizirani psihološki pristup pokušavamo srušiti sve predrasude i tabue vezane za žensku seksualnost.
 

Od metoda posebno ističemo O-SHOT metodu koja bi se najjednostavnije mogla definirati kao svojevrstan PRP tretman intimne regije.

Za one koji ne znaju što je to PRP - Riječ je o potpuno prirodnom tretmanu kod kojeg se koristi krv pacijenta koja se potom podvrgava procesu centrifugiranja, a čime se izoliraju najvrjedniji sastojci krvi - faktori rasta i matične stanice koje imaju snažan efekt pomlađivanja i obnove kože.

Tako dobivena plazma ponovno se injektira u područje koje tretiramo.
 

Konkretno kod O-SHOT postupka, PRP se ubrizgava u točno definirane točke ženske intimne regije, čime se postiže veći seksualni užitak žene zbog otklanjanja smetnji suhoće rodnice, neugodnih i bolnih odnosa i potrebe za lubrikantima, što rezultira povećanjem libida.
 
Ovaj postupak namijenjen je, ne samo za žene koje imaju problem s postizanjem orgazma, već i za žene koje žele svoj seksualni vrhunac intenzivirati i doživjeti ga u punoj snazi.

S obzirom na to da se prije samog početka nanosi anestetski gel, postupak je u potpunosti bezbolan i ne zahtijeva nikakav oporavak tako da svakodnevne funkcije pacijenta neće biti narušene.
 
  • OSTALE MEDICINSKE DOBROBITI O-SHOT POSTUPKA
Valja naglasiti da O-SHOT ili PRP intimne regije, osim što rješava probleme vezane uz seksualni užitak, sa sobom nosi i brojne druge medicinske koristi za intimno zdravlje žene.
 


Primjenom PRP-a u ginekologiji pokušavamo okrenuti vremenski kotač unazad poboljšavajući kvalitetu tkivnih struktura rodnice i vanjskog spolovila. Sluznica rodnice pri tome postaje deblja, bolje prokrvljena, bolje se vlaži i manje je podložna infekcijama.  Osim toga, primjenom PRP-a mogu se uspješno riješiti i blaži oblici nekontroliranog bježanja mokraće.

Spolni život žene tako postaje bitno sadržajniji, što uvelike pridonosi kvaliteti života kako pacijentice, tako i njezinog partnera.

Jedini savjet koji bismo vam htjeli dati prije samog dolaska u našu Polikliniku jest da se opustite i riješite svih predrasuda i granica koje ste sami sebi postavili.
Jedino tada moći ćete biti istinski sretni, zadovoljni i uživati u svakom vidu svoje ženstvenosti.

Zakoračimo zajedno u novo doba intimne ljepote i zdravlja, užitka i vječne mladosti.

OCIJENI