OCIJENI

Kuhinje po mjeri

Objavljeno: 11.9.2019. 13:33

Kuhinja je dio svakog stambenog objekta jer prilikom useljavanja rijetko tko može živjeti bez kuhinje. U kuhinji priređujemo sve obroke u danu i zbog toga nam je vrlo važna funkcionalnost kuhinje koju posjedujemo ili koju želimo posjedovati. Prilikom odabira kuhinje mnogi puno više gledaju estetsku, a ne funkcionalnu stranu kuhinje.

Naravno, sve ovisi o onome što želite. Kuhinju u većini kućanstava odabiru žene jer one većinu svog slobodnog vremena doma provode u kuhinji spremajući jela za članove svoje obitelji. Zbog toga se izbor lijepe, funkcionalne i dugotrajne kuhinje često čini kao nemoguća misija. Za početak sjednite sa svojim suprugom i razmislite što bi htjeli te izmjerite svoj prostor. Nikako nemojte birati kuhinju dok niste izmjerili i zamislili gdje bi htjeli staviti određene elemente.Kuhinje po mjeri su u većini slučajeva najbolji izbor jer jedino kuhinje rađene za Vaš prostor mogu u potpunosti upotpuniti kuhinju te joj dati posebnu čar. Nakon što ste izmjerili prostoriju u koju uskoro dolazi kuhinja potrebno je izabrati boju kao i materijal od kojeg želite izraditi kuhinju. Naravno, za sve se možete savjetovati sa stručnim timom Interijera Zadro koji će Vam kroz vrlo kratko vrijeme prikazati što mogu napraviti u Vašem prostoru. Savjetovat će Vas i koju boju odabrati jer se kuhinja mora uklapati u cijeli stambeni objekt. Ne može kuhinja biti zelena, a boravak crveni. Zapravo može, ali većina želi da su boje u kući ili stanu usklađene.

Dizajniranje vlastite kuhinje oduvijek je puno izazovniji posao nego odabir kuhinje u trgovini koja je već napravljena:

  • Izradom kuhinje po mjeri dajete svojoj mašti i kreativnosti potpuno novu razinu
  • Jedino kad izrađujete kuhinju po mjeri možete biti sigurni da ćete sve dobiti onako kako ste htjeli
  • Digitalizacijom i razvojem tehnologijom svoju kuhinju možete vidjeti u digitalnom obliku i prije nego je postavljena
  • Svaka ručno izrađena kuhinja je unikatna i kao takva će zasigurno upasti svakom gostu u oči
  • Kuhinja po mjeri je dugotrajna, a često dobivate i određenu vrstu garancije
  • Možete izabrati različite brendove kućanskih uređaja za kuhinju


Dakle, uvjereni smo da svi u jednom dijelu života želimo postati dizajneri interijera u svom domu. Zbog toga Vam svakako preporučamo Interijere Zadro koji se posebice ističu ponudom raznovrsnih unikatnih kuhinja sastavljenih isključivo po željama kupaca.


U ponudi imamo vrhunske moderne kuhinje koje će biti primamljive i ugodne oku svim uzrastima!
Nova generacija kuhinja izrađena od materijala FENIX čije su karakteristike velika otpornost na ogrebotine i mrlje te materijalu na kojem se glačalom mogu ispraviti i zagladiti bilo kakve mikroogrebotine.

OCIJENI