OCIJENI

Tražite stomatološku ordinaciju u Vrapču? Upoznajte Centar dentalne medicine Basić i Pavlović

Objavljeno: 9.12.2020. 10:34

Centar dentalne medicine Basić i Pavlović nalazi se u zapadnom dijelu Zagreba i mjesto je stvaranja brojnih zdravih osmijeha. U nastavku članka možete pobliže upoznati ovu stomatološku ordinaciju i njihov rad.

1. Upoznajte nas s Centrom dentalne medicine Basić i Pavlović!
Centar dentalne medicine Basić i Pavlović je novo mjesto u vašem kvartu gdje možete dobiti najmoderniju skrb o vašim zubima i zdravlju vaših usta. Ordinacija se nalazi u zapadnom dijelu Zagreba na adresi Gospodska 27 na 1. katu. Centar je  plod višegodišnjih sinergijskih napora dvojice prijatelja i kolega i posvećen je pronalasku te individualnoj prilagodbi rješenja širokog spektra potreba u modernoj dentalnoj medicini. Od besplatnog prvog pregleda, bezbolnih i detaljno elaboriranih zahvata do umjerenih i utemeljenih cijena - sve obavljamo i za sve odgovaramo osobno - uvjereni da je jedini ispravan put cjelovitoj skrbi dobro poznavanje specifičnih zahtjeva koje pred nas postavlja skrb o svakom posebnom pacijentu.

Ordinacija je potpuno opremljena, higijenski i zdravstveno visoko sigurna za obavljanje zahvata iz svih grana dentalne medicine, od restaurativne stomatologije i moderne terapije liječenja zubi, parodontologije, implantologije, protetike i dječje stomatologije.

2. Koliko dugo poslujete i čime se najviše ponosite u svom radu?
Centar dentalne medicine Basić i Pavlović je nastavak dugogodišnje privatne prakse Ordinacije Basić (također poslovala u Gospodskoj ulici) i privatne prakse dr. Pavlovića, koja je poslovala u Prečkom. Dr. Basić i dr. Pavlović više od 20 godina usko surađuju u području dentalne medicine te su dugogodišnju suradnju odlučili okruniti zajedničkom praksom. Izrazito smo ponosni na naš dosadašnji rad i veselimo se novom razdoblju naših profesionalnih života.
3. Tko sve čini vaš tim?
Vladimir Basić, dr.med.dent. (r. 1978.) diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2003. godine posvećen je stručnom usavršavanju i kliničkom radu s pacijentima u privatnoj praksi dentalne medicine.
Antonio Pavlović,  dr.med.dent. (r. 1978.) diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Kontinuirano se usavršava na brojnim tečajevima u zemlji i inozemstvu te je redoviti sudionik na kongresima dentalne medicine.
Ana Zupanc, dent.asis. (r. 1997.) završila srednju školu za zubne asistente 2016.g.

4. S obzirom na široki spektar Vaših usluga, znači li to da pacijent može na jednom mjestu dobiti gotovo sva stomatološka liječenja?
Naravno, i naglašavamo da u našem centru pacijenti mogu dobiti informacije što je najbolje za njihovo oralno zdravlje. Dolaskom u našu ordinaciju, pacijent će dobiti sve potrebne informacije o stanju svog oralnog zdravlja i mogućim rješenjima problema istih, ukoliko oni postoje.

 
5. Koliko je potrebno dogovoriti termin unaprijed za stomatološki pregled u Vašoj ordinaciji?
Za stomatološki pregled u našoj ordinaciji potrebno se unaprijed telefonski naručiti na naše brojeve telefona. U pravilu se termin za pregled dobije za nekoliko dana, a ako je nešto hitno - postoji mogućnost da se dobije termin i isti dan.

6. S obzirom na epidemiološke mjere, što vaši pacijenti trebaju znati oko dolaska i liječenja u vašoj ordinaciji?
Najvažnije je da ne osjećaju nikakve simptome koji se mogu povezati s infekcijom COVID-19 i da nisu imali rizične kontakte. Ukoliko postoje takvi simptomi ili kontakti, pacijenti su nas dužni na njih telefonski upozoriti. Obavezni su nositi masku prilikom boravka u čekaonici, po dolasku će im biti izmjerena temperatura i pruženi posebni upitnici koje moraju ispuniti.
7. Što biste savjetovali svojim pacijentima za savršeni osmijeh?
Citirao bih jednog našeg profesora: „Čist zub je i zdrav zub“, a zatim bih istu vječnu maksimu parafrazirao da je savršen osmijeh plod čistih i zdravih usta. Znači adekvatnom oralnom higijenom i redovitim kontrolama kod stomatologa imat ćemo savršen osmijeh!

8. Želite li nešto dodati za kraj?
Hvala Vama na prilici da se predstavimo, našim dosadašnjim pacijentima posebna zahvala za strpljenje i vjernost, a svima poruka da smo im uvijek na raspolaganju!

Sada kada ste upoznali Centar dentalne medicine Basić i Pavlović znate kome se obratiti u slučaju zubnih tegoba. Rado će vas dočekati, uz visoke epidemiološke mjere, profesionalnu uslugu, iskustvo i iskren osmijeh. Više informacija pronađite na web stranici.

OCIJENI