OCIJENI

Različiti promotivni proizvodi po odličnim cijenama

Objavljeno: 19.3.2021. 8:38

Želite li razveseliti svoje zaposlenike, ostaviti dobar prvi dojam na buduće partnere ili darovati nekog važnog korisnika vaših poslovnih usluga, učinite to nekim od promotivnih proizvoda.

Naime, malen znak pažnje koji simbolizira vašu firmu ili projekt govorit će o vama kao vrsnoj poslovnoj osobi koja vjeruje u svoj rad ili projekt. Osim toga, osoba kojoj taj poklon darujete zasigurno će bolje zapamtiti uslugu, nego li da joj o njoj samo govorite na poslovnom sastanku. Ponekad je manje – zapravo više, te se uz prigodnu sitnicu možete predstaviti vrhunskim poduzetnikom jer mislite na svoje suradnike i želite da imaju nešto što će ih podsjećati na to i kada poslovni sastanak završi.

Kalendari

Promo kalendari s logom vaše firme uvijek su dobra i korisna ideja. I sami dobro znate koliko je pravilna organizacija vremena važna i da se bez nje u poslovnome svijetu ne može opstati, a zasigurno tako razmišlja i vaš poslovni partner. Kalendar će sasvim sigurno pronaći svoju svrhu u prostoru klijenta, a vrste i oblici su mnogobrojni: stolni, četverodijelni, okomiti, mali, veliki…
 
         

Rokovnici i notesi

Osim kalendara, rokovnici i notesi su također nužni prilikom planiranja poslovnoga tjedna, mjeseca pa čak i godine. Zasigurno često i sami bilježite različite obaveze ili sastanke popunjavajući rubrike svojega rokovnika, a nema razloga da isto ne čine i druge osobe u poslovnome svijetu. Također, možemo reći da su rokovnici i notesi multifunkcionalni te da ih koristimo u različite svrhe: poslovne, obrazovne te brojne druge.

Kišobrani

Ako se ipak želite iskazati poklonom nesvakidašnje tematike, promo kišobrani su zaista genijalna ideja! Iako ne toliko zastupljeni kao kemijske ili bilježnice, ne možemo ih smatrati ništa manje korisnima. Osim što svakome od nas dobro dođe kišobran viška, logo vaše firme na kišobranu koji će koristiti klijent bit će i više nego dobro vidljiv očima mnogih prolaznika.

Sve te, ali i mnoge druge promotivne poklone, pronađite u Kalendaru! Njihova ponuda promotivnih materijala raznovrsna je i kvalitetna, a već dugi niz godina uspješno razveseljava brojne zadovoljne korisnike. Osim ponude, firma može konkurirati i najboljim cijenama na tržištu te ćete za maleni financijski iznos razveseliti svoje korisnike ili ih potaknuti da i dalje koriste vaše usluge.

OCIJENI