OCIJENI

Bim Konto računa za Vas

Svakim danom otvara se sve više malih obrta koji u najboljoj namjeri opstanka na tržištu ne shvaćaju opasnost koja vreba, kako od konkurencije, tako i od sveprisutnih zakona. Upravo je onim malim pravnim osobama i njihovim obrtima potrebna kvalitetna sigurnost u obliku računovodstvenog servisa od strane kojeg dobivaju svu potrebnu podršku za bezbrižno poslovanje. Dobar računovodstveni i knjigovodstveni servis pola je uspješnosti same tvrtke jer upravo od strane njega ovisi hoće li sigurnost i napredak biti ostvareni.

Upravo je to ono što Bim Konto nudi svojim klijentima – povjerenje, neophodno u razvoju obrta i njegovog rasta. Ukoliko želite svoj posao konačno postaviti na razinu o kojoj ste oduvijek sanjali, vrijeme je da dragocjeno vrijeme raspodijelite uz podršku najboljih stručnjaka koji će Vas osloboditi nepotrebnih zadataka. Tradicija duga 20 godina osigurava timu Bim Konta jedno od najznačajnjih mjesta u svijetu računovodstvenih servisa.

Osim nezaobilazne sigurnosti, djelatnici ovog  pouzdanog servisa svojim klijentima nude sljedeće:
 
  • Financijsko knjigovodstvo za male pravne osobe i obrtnike.
  • Obračun plaća.
  • Kadrovsku evidenciju.
  • Poslovno i porezno savjetovanje.
Mali obrtnici moraju imati na umu kako računovodstveni i knjigovodstveni tim u svojim rukama treba držati konce praćenja propisa koji su svakodnevno podložni promjenama, upozoravati na poštivanje zakonskih rokova, paziti na  pravovremenu predaju svih financijskih izvješća u Finu i poreznu upravu, te naposlijetku voditi i svu potrebnu suradnju s bankama.
                   

Zvuči nemoguće, ali uz vrhunsku podršku o tim stvarima ne trebate niti razmišljati.

OCIJENI