OCIJENI

Kako do nižih računa za struju?

Objavljeno: 11.12.2020. 13:13

Upoznajte se s Hepi tarifnim modelom koji vam omogućuje poduzimanje konkretnih koraka prema primjetno nižim računima za struju.

HEP Opskrba nudi Hepi tarifni model koji uključuje nekoliko prednosti, a jedna od tih je 5% niža cijena struje u startu pri prelasku na Hepi model čime ovo postaje najpovoljnija cijena struje! Ako se pitate što još možete učiniti da smanjite račun na više od već značajnih 5%, predlažemo sljedeće:

1. Učlanite se u Hepi klub i postanite hepi
Budite dio naše zajednice, sakupljajte bodove, upoznajte se s mogućnostima i štedite i do 3,2% na računu za struju dodatno! Učlanite se u naš program vjernosti što prije kako biste imali više novaca na raspolaganju za svoje hobije, interese i ostale potrebe! Više o našoj zajednici sretnih potrošača pogledajte na našoj web stranici.
 

 
2. Očitajte brojilo sami i zbrajajte uštede
Jeste li znali da možete smanjiti račune za struju za čak 100 kuna godišnje kada biste prešli na samoočitanje brojila? Oslobodite se plaćanja opskrbne naknade i naučite kako očitati brojilo te pravilno poslati sve potrebne podatke. Vrlo je jednostavno, a provjeriti možete na web stranici.

3. Plaćajte račune karticama preko aplikacije
Aplikacija m-hepi omogućuje jednostavno, brzo, učinkovito plaćanje računa za struju. Plaćanje kreditnim i debitnim karticama na m-hepi aplikaciji vam omogućuje pregled i ispisivanje računa i uplatnica, pristup bodovima u Hepi klubu i zamjeni bodova za vrijedne nagrade! Informacije o potrošnji i troškovima struje su vam na dohvat ruke gdje možete regulirati potrošnju, biti je svjesniji i štedjeti više. Funkcionalno i brzo je baš ono što nam svima treba danas!

Kako postati HEPI od doma?

Iz udobnosti vlastitog doma, u par klikova, postajete član hepi zajednice! Sve što trebate učiniti jest slijediti nekoliko jednostavnih koraka:
  1. Ispuniti obrazac kako biste izvršili besplatnu promjenu opskrbljivača ili nazvati na info telefon 0800 52 55.
  2. Potpisati Zahtjev za ugovor koji će vam stići na adresu i poslati ga nazad u HEP Opskrbu.
  3. Na vašu adresu stiže Potvrda o primjeni Ugovora kada i službeno postajete Hepi!
Hepi korisnička služba vam je na raspolaganju za sva pitanja na besplatnom info telefonu 0800 52 55 ili na e-mailu hepi@hep.hr.

OCIJENI