OCIJENI

Tražite nešto posebno za organizaciju najboljeg rođendana vašeg djeteta?

Objavljeno: 17.9.2020. 16:39

Kada planirate dječji rođendan, važno je da se vaše dijete, kao i ostala djeca, osjećaju ugodno i sigurno. Djeca imaju mnogo barijera kada dođe do stvaranja novih prijateljstava kao što su sramežljivost, izraženi strah od sramote, nisko samopouzdanje, no rođendanska slavlja bi mogla biti idealan događaj za uspostavljanje ugodnih uvjeta u kojima će djeca rasti i razvijati se.
 
Stoga donosimo savjete kako dječji rođendan učiniti nezaboravnim i lijepim iskustvom i za dijete, ali i za roditelje.

Kako organizirati rođendan za pamćenje?

Organiziranje slavlja kod kuće može biti jeftinije, no postavlja se pitanje koliko je zapravo tako nešto praktično i funkcionalno. Imati veći broj djece na jednom mjestu najčešće znači ponešto oštećenja, mnogo nereda i još više brige i stresa roditelja. Mnogo je posla u pitanju kada organizirate rođendane u kućnom izdanju, a najčešće ne ispadne nužno najjeftiniji ili najpraktičniji izbor. Danas je dostupno mnogo drugačijih oblika organiziranja rođendana, poput najma prostora sa svim potrebnim popratnim sadržajem. Prostor koji je specijaliziran za organiziranje dječjih rođendana ima sve što djetetu treba za savršeni rođendan, a ponekad i više od očekivanja.

Odaberite prostor s tematskim rođendanima

Izvrstan način za postizanje dobrog raspoloženja i dječjeg iskustva za pamćenje jest odabir tematskog rođendana. Zabava je zagarantirana, a djeca barem na jedan dan mogu postati prave princeze, kauboji, vile ili vitezi. Osim toga, prostor koji organizira dječje rođendane zasigurno ima razne igre i zabavne sadržaje. Osigurajte svome djetetu one najinovativnije koje ne možete napraviti doma, kao što su zip line ili jahanje.

              

Obratite pažnju na hranu i piće koje se poslužuje za djecu. Ono može biti više ili manje kreativno poslužena, no važno je da je zdravo i djeci prihvatljivo. Također, poželjno je da roditelji budu prisutni kod ovakvih događaja jer to omogućuje bolje nadziranje rođendana za manju djecu, ali i bolju povezanost roditelja djece koja se vole družiti, kao i moguće stvaranje novih poznanstava. Prostori za dječje rođendane ponekad organiziraju i prostor za roditelje koji se tamo mogu družiti do kraja rođendana. Ako je to nešto što bi vam bilo praktično i poželjno, potražite prostor koji upravo to i omogućuje.
 
              

Ako se pitate gdje možete pronaći sve navedene sadržaje, Kočije Habric & Doryland je pravo mjesto za vas! Na zagrebačkoj adresi I. Resnički gaj 12 možete iznajmiti prostor koji uključuje i atraktivan prostor za roditelje s pogledom na jahalište, kao i napuhance, zip line i jahanje na lipicanerima i zanimljivu edukaciju o konjima na velikom otvorenom imanju. Partyji u Dorylandu su poučno i zanimljivo iskustvo za djecu, a mogu uključivati Kauboj-indian party, Vila-jednorog party, Vitez-princess party i Adrenalinski party. Osim toga, atmosferu na rođendanu mogu podići i maskote kao što su Mickey Mouse, Minnie Mouse te Pluton.

Sve prilagođavate upravo željama svog djeteta i zato je vrlo važno isplanirati rođendan u suradnji s djetetom. Prepustite im odabir, pružite im osjećaj važnosti i omogućite im nezaboravno vrijeme.

OCIJENI