OCIJENI

Veterinarska bolnica vs. veterinarska ambulanta

Objavljeno: 22.10.2020. 14:54

Iako Veterinarska bolnica Hospivet postoji na području grada Zagreba već od 2005 god. još dobivamo brojne upite vlasnika pasa i mačaka smiju li doći sa svojim mezimcom „samo“ na pregled ili cijepljenje. Iz tog razloga htjeli bi vas upoznati sa  prednostima koje pruža veterianrska bolnica.

Pregled psa / mačke
Veterinarski pregled psa / mačke u veterinarskoj bolnici u osnovnom dijelu se ne razlikuje puno od pregleda u veterinarskoj ambulanti. Početnim pregledom ustanovljuje se opće zdravstveno stanje psa / mačke na temelju kojeg se odlučuje da li je potrebna daljnja pretraga koja će nam dati više podataka o stanju pojedinog organa. Cijena veterianrskog pregleda u veterinarskoj bolnici kreće se u srazmjeru cijena veterinarskih ambulanti.

Veterinarske pretrage
Velika prednost Veterinarske bolnice su brojne pretrage koje se mogu obaviti na jednom mjestu u vrlo kratkom vremenu. Ovu prednost su prvenstveno dobro prihvatili klijenti koji nisu iz Zagreba ili hitni slučajevi kojima je neophodna potreba za brzom dijagnostikom. Najčešće tražene pretrage su: pretraga krvi, serološke pretrage, pretraga mokraće, rendgen, ultrazvuk, koprološka pretraga, alergološke pretrage, dermatološke pretrage kože i dlake, optalmološke pretrage i dr.

Stacionarno liječenje psa / mačke
Najveća prednost veterinarske bolnice naspram veterinarske ambulante je mogućnost lijećenja psa / mačke pod veterinarskim nadzorom odnosno pružanje cijelodnevne brige teško bolesnim pacijentima, operiranim pacijentima ili onima koji su udaljeni od Zagreba pa bi im svakodnevno dolaženje bio veliki problem. Također, velika se potreba pokazala za stacionarnim liječenjem onih pacijenata koji su dobili svoju dijagnozu negdje drugdje a provođenje terapije kod kuće je otežano ili nemoguće. Suradnja sa brojnim udrugama za zaštitu životinja također je pokazatelj prepoznavanja kvalitete i sigurnosti usluge stacionarnog lijećenja bez kojeg brojni ljubimci ne bi mogli dobiti potrebnu liječničku pomoć.

Hotel za pse / mačke
Veterinarska bolnica se uslijed velike potražnje lojalnih klijenata odlućila uz primarnu djelatnost liječenja psa i mačaka te stacionara pokrenuti i hotel za pse i mačke. Cijelogodišnja velika popunjenost hotela pokazala se kao dobro ispunjena želja našim lojalnim ali i novim klijentima.

OCIJENI