OCIJENI

O nama

Objavljeno: 21.1.2020. 15:17

Tvrtka Zagit Sistemi d.o.o., osnovano je 2008. godine sa sjedištem u Zagrebu. Primarna djelatnost je servis i prodaja informatičke i uredske opreme te rezervnih dijelova, ponuda cjelokupnih informatičkih rješenja, nadogradnja računala, održavanje informatičke opreme kod korisnika i u servisu.

Većina naših stručnjaka je poteklo iz cijenjenog Recro Servisa tako da imamo dugogodišnje iskustvo u servisiranju računala i pisača, a povjerenje te iskren odnos prema strankama i partnerima nam je vrlo važan.

Do sada se možemo pohvaliti da smo postali "EPSON ovlaštena servisna točka", Brother ovlašteni servis i jedini smo ovlašteni servis za Orient pisače.

Osim navedenih marki Epson, Brother i Orient koje servisiramo u i van jamstva, bavimo se servisiranjem i svih ostalih više i manje poznatih marki informatičke opreme kao što su HP (Hewlett-Packard), Lenovo (IBM), Acer, Samsung, LG, Lexmark, Fujitsu, Asus, Toshiba, Dell, Apple i ostali. Za te marke obavljamo samo van jamstvene popravke, ali zahvaljujući odličnim partnerskim odnosima s većinom ovlaštenih servisa u Hrvatskoj ako je Vaš uređaj još u jamstvu rado ćemo Vam pomoći da se popravak obavi u jamstvu.

Možemo se pohvaliti i velikim skladištem originalnih, OEM i rabljenih rezervnih dijelova na koje dajemo garanciju, a posebno smo ponosni na veliki izbor ekrana i ac-adaptera za prijenosna računala.

Provjerite i sami zašto se krug korisnika naših usluga konstantno povećava na obostrano zadovoljstvo, a mi Vam se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i preporuci. Pouzdanosti i povjerenje kao osnova ... Tvrtka Zagit Sistemi d.o.o., osnovano je 2008. godine sa sjedištem u Zagrebu. Primarna
djelatnost je servis i prodaja informatičke i uredske opreme te rezervnih dijelova, ponuda cjelokupnih informatičkih rješenja, nadogradnja računala, održavanje
informatičke opreme kod korisnika i u servisu. Servisiramo i prodajemo informatičku opremu svih vodećih proizvođača. Za proizvode tvrtki Epson i Brother smo ovlašteni servis i obavljamo jamstvene i van jamstvene popravke, a za sve ostale informatičke proizvode obavljamo van jamstvene servise, ali vrlo rado ćemo Vam pomoći i u ostvarenju jamstva za ostale marke kao npr. HP, Acer, Lenovo, Samsung, Toshiba, Asus... ako Vam je zgodnije doći do nas nego ići u udaljene ovlaštene servise. U našoj ponudi novih proizvoda, prijenosnih i stolnih računala, računalnih komponenti, monitora, pisača i potrošnog materijala, možete pronaći sve što je dostupno na hrvatskom tržištu direktno sa zalihe ili po narudžbi. Imamo vrlo širok izbor ekrana, tipkovnica, baterija, punjača i DC konektora za sve marke laptopa, ali zbog vrlo brzih promjena u ponudi artikala a i cijena, molimo Vas da nam se obratite s povjerenjem i javit ćemo vam se ili poslati ponudu u najkraćem mogućem roku. Usredotočeni smo na pozitivne, trajne odnose i svakom od njih pridajemo najveću važnost, neovisno radi li se o našim specijaliziranim partnerima u prodaji ili klijentima. Svjesni smo da svi naši partneri i klijenti imaju jedinstvene izazove, stoga smo izlazimo u susret tim izazovima pomoću stručnosti, predanosti, transparentnosti i iskrenosti. Naše osobni pristup svakom kupcu kroz savjetovanje i pomoć u osiguravanju rješenja koja odražavaju vaše trenutne i buduće poslovne zahtjeve te osigurava dugoročnu suradnju. Upravo zbog toga nudimo vam i besplatnu procjenu popravka za sve uređaje kao i
savjetovanje prije kupnje.

OCIJENI