OCIJENI

Ortopedski (korektivni) ulošci

2 pregleda/dan | Objavljeno: 18.04.2024. 11:02

ORTOPEDSKI (KOREKTIVNI) ULOŠCI

Ortopedski ulošci se koriste kod osoba sa spuštenim stopalima, kao preventiva u sportaša ili osoba koje dugo stoje, kao rasteretni ulošci, ali se također primjenjuju i u liječenju raznih deformacija stopala i donjih ekstremiteta, tegoba (petni trn, metatarzalgija) i ozljeda stopala. Ortopedski ulošci se koriste samostalno ili uz druge mjere liječenja- fizikalnu terapiju ili operativno liječenje.

Funkcija ortopedskih (korektivnih) uloška je višestruka: podržavanje svodova stopala, sprečavanje grčeva u mišićima stopala, održavanje cirkulacije, smanjivanje boli u stopalima, potkoljenicama, koljenima, kukovima i križima, poboljšanje biomehanike stajanja i hodanja, sprečavanje ili korekcija X ili O nogu, bolja amortizacija tijela pri hodu i dr.
Za izradu ortopedskih uložaka vršimo individualno uzimanje otiska u pjeni po kojemu se u idealnim uvjetima izrađuju ortopedski ulošci da bi njihova funkcija bila besprijekorna.

Ukoliko imate bolove u stopalima i potkoljenici koji se ne ublažavaju podrškom ortopedskih uložaka, isto upućuje na probleme u strukturama stopala, skočnom zglobu.
Rješenje je da se učini osteopatski pregled gdje se prepoznaju lezije i terapijskim djelovanjem uklone. Potom će vam nošenje ortopedskih uložaka biti potpuno zadovoljstvo uz odmorne i “lake” noge.

http://medeor-vita.hr/ortopedski-korektivni-ulosci/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI