OCIJENI

FoMa Knjige

CRESKA 18, 10000 ZAGREB

Knjižara u Vašem domu! Knjige za djecu, literatura za roditelje, praktični priručnici za nastavnike, odgajatelje i stručne osobe.

popust 19 kn

Djeca s teškoćama - prirčnik za roditelje, odgojitelje, učitelje

Akcija je završila

2 pregleda/dan | Objavljeno: 31.05.2021. 12:45

Marina Mađerić: NJEZINO VELIČANSTVO, ELENA

Knjiga na vrlo realan, ali i humorističan način opisuje jedno divno putovanje, sazrijevanje i razvoj odnosa između majke i djeteta. Iz nje pršti toplina i borba koju prolazi svaki roditelj djeteta s teškoćama. Ako ste roditelj naći ćete gomilu dobrih savjeta i podrške koja treba svima, a ako ste stručnjak saznat ćete drugu stranu priče o onima s kojima radite i gledati na stvari drugim očima. Roditelj je onaj koji najbolje poznaje svoje dijete, ali i zna najviše o teškoći s kojom živi.

Autorica nevjerojatnom iskrenošću, hrabrošću i bez ikakve cenzure iznosi realnost roditelja i djeteta s teškoćama u svakodnevnom životu. Ta je realnost ispunjena borbama, mukama, ali i nevjerojatnom snagom cijele obitelji koja pridodaje ljepotu i čar ovom životnom putu. Obavezna literatura za svakog roditelja, stručnjaka, a i “gospodina” u tramvaju koji ne razumije zašto Elena sjedi i njemu zauzima mjesto.

PONUDA = 70,00 Kn
Cijena = 89,00 Kn

http://www.foma.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI