OCIJENI

Donosimo najnovije trendove trajnog laka!

Objavljeno: 1.6.2021. 10:07

Od svih beauty tretmana i rutina koje njegujemo svakodnevno, način na koji uljepšavamo nokte drastično se promijenio u zadnjih godinu dana pandemije. I dok je kosa najčešće bila zavezana i podignuta, a sa šminkanjem nismo bili posebno zabavljeni, trendovi lakiranja i ukrašavanja noktiju su kreativniji i domišljatiji nego ikada.

Trendovi u 2021. godini

Prema stručnjacima iz ovog dijela kozmetičkog svijeta, crvena boja će nedvojbeno dominirati u 2021. godini. I to ne bilo koja crvena boja, nego vrhunska crvena Burgundija i Bordeaux crvena. Ova tamno crvena boja odiše visokom elegancijom i bogatstvom nijanse. Pored toga, senf žuta, plavkasta siva i tamna navy plava boja su prekrasne boje koje će zaokupiti društvene mreže beauty svijeta.

Francuska manikura se u zadnje vrijeme vratila u vrlo zanimljivom i nimalo dosadnom obliku. Miješaju se bogate i duboke boje koje čine prekrasnu kombinaciju. Uz to, na vrhovima umjesto uobičajene bijele, u 2021. je poželjno staviti neku žarku i veselu boju. Dodavanjem malo boje, francuska manikura ponovno ulazi na velika vrata s pravim modnim stavom.

         

Minimalizam je također jedna od važnih odrednica ovogodišnjeg uređivanja nokta. Minimalna umjetnost na noktu je jako popularna i na društvenim mrežama prikuplja sve više fanova. Izgleda zanimljivo i u svijetlim, i u tamnim nijansama. Najčešće se radi o nude bojama sa minimalnom dekoracijom. Oduševljeni smo novim trendovima poput ovoga.

Na noktima se u posljednje vrijeme oslikava prava apstraktna umjetnost. Ono što biste svakako voljeli vidjeti na zidu svog moderno uređenog stana, sada možete naručiti za uljepšavanje svojih noktiju. Što šarenije to bolje, ili što neobičnije to zanimljivije.

           

Proljeće i ljeto ove godine će svakako biti obilježeno i s trendom od nekoliko nijansi iste boje na jednoj ruci. Cijela paleta boja na ruci doprinijet će pozitivnom dojmu vašeg ljetnog stylinga. Što je svjetlija boja u pitanju to je cjelokupni dojam opušteniji i zaigraniji.

Sada kada se sve polako vraća u normalnije uvjete, jedva smo dočekali naše redovite i opuštene odlaske u kozmetičke salone. Nema ništa bolje nego opustiti se nakon radnog dana u salonu za nokte od kuda izlazite s novom nijansom, bolje raspoloženi i uvijek u trendu!

Studio ljepote M čeka na vas! Osigurani su sigurni uvjeti u skladu sa svim epidemiološkim mjerama gdje se u ugodnoj i profesionalnoj atmosferi možete vratiti svojim beauty rutinama. Rezervirajte svoj termin i posjetite Studio ljepote M na zagrebačkoj adresi Vrandučka 34.

OCIJENI